maanantai 5. maaliskuuta 2012

iPhone 4S-kuoria Mirablingiltä

Ensimmäisen blogiyhteistyön merkeissä sain valita Mirablingiltä kahdet kuoret iPhoneeni veloituksetta ja valitsin tottakai ihanan tyttömäiset kuoret kokeiluun. Paketti tuli näppärästi suoraan postiluukusta niin ei tarvinut vaivautua edes postiin saakka. Kuoret tulivat lisäksi söpöissä satiinipusseissa, joissa voin sitten ylimääräisiä säilyttää.



Ja tässä sitten itse kuoret. Oikeanpuoleiset koristavat tällä hetkellä omaa puhelintani ja täytyy myöntää, että ovat paljon räväkämmät "luonnossa" kuin kuvan perusteella oletin, mutta onneksi kevät tulee ja väritkin palaavat taas kehiin! Kuoret maksavat molemmat 35€/kpl ja valikoimaa löytyy luonnollisesti lisää osoitteesta http://www.mirabling.fi/ . Nettikaupassa voit maksaa luottokorteilla tai PayPalilla. Valitettavasti lasku ja postiennakko ovat tällä hetkellä mahdollisia vain Ruotsissa. Luonnollisesti tuotteissa 14 päivän vaihto-ja palautusoikeus.

Viikonloppuna alkaa myös Mirablingin kanssa yhteistyössä kilpailu blogin 1v synttäreiden kunniaksi, jossa yhdellä onnekkaalla on mahdollisuus voittaa vapaavalintaiset kuoret iPhoneensa! :)

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi <3