maanantai 17. syyskuuta 2012

SM-Liiga: Kauden kotiavaus Blues-HIFK 2-0

Perjantaina oltiin pitkästä aikaa Barona Areenalla seuraamassa Bluesin matsia. Kuten jo aiemmin mainitsin, kausarit löytyvät meiltä myös tänäkin vuonna ja fanikatsomoon tottakai. Sami oli kuitenkin ensimmäisen matsinsa kavereidensa kanssa yläkatsoimoissa hieman jakautuneen kannattajakunnan takia, osa kun oli siis väärän joukkueen puolella.


Bluesin alkuvideo oli tänä vuonna erilainen ja omasta mielestäni hieman hidastempoinen. Aikasempina vuosina on nähty monenlaista, joista fanit muistavatkin sen helikopterivideon, se olikin oma lempparini. Tänä vuonna ei kuitenkaan onneksi enää nähdä niitä luistelutyttöjä, se alkoikin olla jo nolon puoleista hommaa. Tänä vuonna avauksessa oli jopa myös yleisöä, muistaakseni pikkuisen vajaa 5800. Viime vuonna kyseinen luku oli 2800. Silloin ei kyllä muistaakseni ollut kyseessä paikallispeli ja täytyy tästä sanoa, että eipä ollut kerrankin katsomon pääväri punainen! Myös uusi tiimi Bluesin takana oli selkeästi panostanut, sillä otteluohjelma oli tehnyt paluun ja jaettiimpa paikalla myös hienoja Lippupalvelun/Bluesin paitoja kaikille.


Vaikka jouekkue onkin kokenut monia muutoksia viime kaudesta, Bluesin taistelija-asenne on silti näemmä säilynyt. Häviö rankkareilla Pelicansia vastaan olisi voinut olla 5-3 häviö varsinaisella peliajalla, mutta silti taisteltiin tasoihin. Hifk taas nöyryytti Jokereita kotonaan edellisenä iltana ja moni olisi voinut odottaa samaa kohtaloa Bluesillekin. Toisin kuitenkin kävi kun entistä joukkuettaan vastaan asettui Bluesin uusi maalivahtivahvistus, Juuso Riksman. Kyseessä siis EPS:in kasvatti ja viime vuoden Suomen mestari itse Hifkistä.

NHL:n tähtiä Bluesiin ei ilmeisesti odoteta, mutta muutoin odotankin mielenkiinnolla kuinka moni sieltä Suomeen hetkeksi tulee ja mihin seuroihin. Ainakin toiseen lemppariini eli Oulun Kärppiin on jo ilmoittaunut mukaan varmuudella Jussi Jokinen sekä myös parista muusta pelaajasta neuvotellaan mahdollisesti.

(c) Juho Ranta

Tifo ennen peliä
Täällä ainakin jäädään innolla odottelemaan mitä tuleva kausi tuo tullessaan ja ainakin itse olen tyytyväinen alkuun. Toivottavasti katsojat löytävät jatkossakin hallille ja sehän nähdään miten hieman kauempaa tuleva vastus vaikuttaa yleisömäärään. Bluesin seuraava kotiottelu siis Barona Areenalla tiistaina 25.9 Kalpaa vastaan klo 18.30!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3