torstai 18. lokakuuta 2012

Kanna vastuusi,anna kaikkesi, tälle jengille, Espoon Bluesille

Viime lauantaina lähdin hieman yllättäen fanimatkalle Hämeenlinnaan katsomaan HPK-Blues- ottelua. Matkaseuranani oli kasa vanhoja ystäviä eli Kati, Tanja sekä Katin poikaystävä Jesse. Lähdettiin omalla autolla matkaan kun suurin osa bluesfaneista tuli yhteisellä bussilla, mukaan lukien oma ukkoseni.

Kerran aiemmin olen kyseisessä hallissa käynyt ja kyseessä siis Ritari-Areena. Muistikuvat edelliseltä reissulta on hieman hatarat, sillä se oli varmaan v. 2005? Halli ei ilmeisesti ollut muuttunut kovin paljoa, mutta suurin osa putkitelkkareista oli hävinnyt (yhden silti bongasin vielä!).Edellisenä iltana Barona Areenalla oli pelattu peli samojen joukkueiden välillä, joka päättyi upeaan 6-3 voittoon Bluesille! Tältä päivältäkin odotettiin onnistumista, mutta kuinkas sitten kävikään. Ensimmäistä kertaa jäätiin maaleitta ja kärsittiin 3-0 tappio. Tuomarilinja oli ottelussa välillä aivan käsittämätön. Jopa minä jääkiekosta niin vähän tietävä näin muutamia niin selkeitä jäähyjä, mutta ei kai siinä sitten sanomista. Ensimmäisestä maalista mentiin myös puhelimeen ja vieläkään en ole saanut käsiini videota, jossa näkisin että kiekko oli oikeasti siellä maalissa. Monet sanoivat kiekon jääneen ulkopuolelle tai ainakaan se ei mennyt riittävästi viivan yli.


Ja tässä parempaa kuvaa siitä miten lähellä vastustajien maalia oltiinkaan. Ja kuten näkyy, hallissa oli melko runsaasti tyhjää tilaa, mutta kiitettävä määrä bluesfaneja oli paikalla eli n. 100.

Erätauolla myös koettiin Hämeenlinnalaista reiluutta, sillä polkuautokisassa bluesfani piti tottakai diskata, koska hän oli voittanut HPK-fanin. Ilmeisesti siellä ei osata hävitä :D

(c) Toni Tukiainen

(c) Toni Tukiainen
Ja kuka bongaa allekirjoittaneen katsomosta? :) Meidän katsomosta tullut huuto peittosi kyllä kerhohuudot mennen tullen ja otsikossa mainittua chanttiakin laulettiin lopussa 30min putkeen, eivätpähän ainakaan sanat pääse unohtumaan!

Ja vaikka tappio tästä pelistä tulikin niin sarjataulukossa keikutaan edelleen kakkosena. Huomenna Blues pelaa vieraissa inhokkijoukkuettani Kalpaa vastaan sekä lauantaina toista lemppariani vastaan Oulussa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3