keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Pikkusiskon synttärit

Viime lauanataina juhlimme pikkusiskoni 6-vuotissynttäreitä serkkujen ja kummien voimin. Oikeat synttärit olivat vasta sunnuntaina, mutta kun pikkuneiti oli silloin lähdössä Italiaan, juhlat oli vietettävä etukäteen.



Kovin malttamattoma neiti oli kuulemma odottanut synttäreitä perheen kesken eikä unikaan ollut tullut yöllä kunnolla. Aiemmin synttäreitä oli juhlittu tietysti kavereiden kesken missäs muuallakaan kuin HopLopissa.


Kakun näihin juhliin oli tehnyt äitini naapuri Camilla ja upean kakun hän olikin taikonut. Ei ollut ihan ensimmäistä kertaa asialla.






Koska siskoni on ilmiselvä prinsessa, vein hänelle pari Barbie-elokuvaa lahjaksi. Myös mummillani oli maanantaina synttärit ja hänelle vein Lexingtonin tummansinisen jättiteemukin lahjaksi.


Itsellänihän on myös toinen pikkusisko sekä pikkuveli ja kaikki heistä ovat paljon nuorempia kuin minä. Olen huomenna lähdössä Raaheen isäni luo ja sitten pääsenkin taas tutustumaan elämään teini-ikäisen siskoni sekä 9-vuotiaan veljeni kanssa. Siskoni kanssa sovimme jo, että otan lenkkarit mukaan ja hän lupasi olla laiskalla päällä, jotta mäkin pysyn lenkillä perässä.

Suunnitelmissa on myös lauantaina mennä katsomaan jääkiekon finaaleja Kärpät-Tappara Oulun Energia Areenalle isäni kanssa. Peli on tottakai loppuunmyyty, joten hyvä meteli on odotettavissa ja tunnelma on muutenkin Oulussa aina kohdallaan. Tänään sitten pakkaillaankin fanipaidat mukaan ja huomenna istuskellaan sitten junassa seitsemisen tuntia.

Hyvää tulevaa pääsiäistä kaikille!

7 kommenttia:

  1. Voi huomioni kiinnittyi heti noihin ekassa kuvissa näkyviin Seppo Jokisen kirjoihn, ihan parhaita! :D

    VastaaPoista
  2. Oi, onpa sun pikkusisko suloinen! Ihan valtavan hieno synttärikakku hänelle on taiottu. Itselleni himoitsen 20v. synttäreiden kakuksi Michael Korsin Hamilton käsilaukkukakkua, jollaisia olen kuvista nähnyt. Saa nähdä toteutuuko toiveen. Huudahan Kärpät voittoon ja hauskaa matkaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti saat sellaisen kakun kun olet toivonut! Kiitos, lupaan kyllä kannustaa tosi kovaa :)

      Poista
  3. Ihana tytteliini, oikee prinsessa :3 Tykkään tästä blogin ulkoasusta, ihanan tyttömäinen!

    http://more-than-we.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. oot tosi kaunis ja tykkään lukee sun blogii:)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3