sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Outfit 28/06/2014

Eilen oli pitkästä aikaa kesäinen päivä ja olin myöskin iltavuorossa, mikä loistava syy siis kerrankin pukeutua työmatkalle kivasti ja pistää työkaverit kuvaushommiin duunipaikan takapihalla. Mikään kovin ihanainen miljööhän tämä ei ole, mutta kelvannee tällä kertaa!

bild+4

bild+3

bild+2
Farkut ja neule GIna Tricot / toppi Monki

Latasin kuvat myös ensimmäistä kertaa Flickrin kautta ja toivottavasti nämä nyt sitten oikeasti toimii. Monet ovat sanoneet että kuvat näyttää paremmalta tätä kautta ja ne saa ladattua isompana, mikä onkin kyllä aivan totta, mutta silloin ulkoasun pitää kokea pienoinen remontti. Näyttää yhtään erilaiselta kuin aiemmin?

Itse asun halusin pitää simppelinä, kyse kun oli kuitenkin vain työmatkoista kodin ja työpaikan välillä. Hiukset letitin taas pitkästä aikaa kalanruodolle ja täytyykin alkaa käyttämään tätä yksinkertaista kampausta useammin. Harmi vaan että nämä kesäpäivät oli vissiin taas sitten hetkeksi siinä ja tänään sunnuntaina olikin hyvä päivä olla töissä. Huomenna pikksiskoni tulee meille melkein viikoksi, joten nyt täytyy rientää laittamaan kämppä kuntoon, että näyttäisi niinkuin meillä olisi aina siistiä. Mukavaa tulevaa viikkoa kaikille!

5 kommenttia:

  1. Kivan näköinen asu! Kesään sopii kyl hyvin vaaleat värit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Joo munkin mielestä kesä on muutenkin värien aikaa, myöskin näiden ei niin räväköiden :)

      Poista
  2. Mulla vaihtui kuvien laatu paljon parempaan Flickr'n myötä, aivan uskomaton muutos. Aina pieni hommahan se on ne kuvat sieltä Flickr'stä kierrättää mutta palkitsee ainakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itseasiassa mulla helpottui kuvarumba Flickrin myötä kun saan siirrettyä kuvat ensin sinne eikä tarvitse kierrättää sähköpostin kautta :D Tuntuu ainakin olevan hyvänlaatuisia kuvia, vielä pitäis ulkoasua muokata vähän leveämmäks niin sais kuvat isommiks myös vielä :)

      Poista

Kiitos kommentistasi <3