maanantai 14. heinäkuuta 2014

Uudet Freddyt!

Monet ovat varmasti kuulleet Freddyistä, niistä housuista jotka mullistavat katukuvan. Itsellenikin tarjoutui mahdollisuus tutustua Freddyihin ja voi, olen niin myyty! Ensimmäinen reaktio housuihin oli paketin avattuani etten ikinä tule mahtumaan niihin, kun housut näyttivät niiiin pieniltä etten olisi mahtunut niihin edes 12-vuotiaana. Kuten kuvista näkee, se oli pelkkää harhaa ja housut istuvat todella hyvin. Housut ovat niin joustavat että voisin huoletta ottaa vielä pari lisäkiloa.

DSC_3459_M

DSC_3462_M

Omat housuni ovat WR.UP® Farkkuhousut low waist skinny-malliset ja kokoa S. Yleensä farkkuni ovat kokoa 27" tai 36, joten kokomitoitus pitää hyvin paikkansa. Housuissa on myös vyötärösaumassa kuminauha, joka varmasti pitää housut myös ylhäällä. Eipähän tarvitse olla nykimässä koko ajan!

DSC_3467_M

DSC_3470_M

DSC_3474_M

Freddyt eivät ole housuina pelkät legginssit tai treenihousut, vaikka kieltämättä niiden mukavuus on legginssien tasoa. Olo on nämä päällä kuin olisi toinen iho jaloissa. Ihanaa kun kerrankin farkut eivät kiristä, hierrä tai hankaa ja istuvuus on taattu jouston ansiosta. Itse koen että nämä housut eivät ole vain pelkät treenihousut vaan nämä voi myös yhdistää arki- ja toimistopukeutumiseen.

DSC_3497_M

DSC_3498_M

DSC_3504_M

Ja sitten se takapuoli. Housuissahan on Freddyn sivujen mukaan "Takapuolen kohdalle asennettu erityinen, kaarevan muotoinen, anatominen insertti, joka on suunniteltu yksinomaan muotoilemaan ja tukemaan takapuolta, korostamaan luontaisia muotoja" ja kyllähän se paikkansa pitää. Näissä housuissa kyllä saa takamukselle muotoa.

Freddyjä voi tilata Freddy Storesta ja Freddyä voit myös seurata Facebookissa tai Instagramissa hashtagilla #freddysuomi.

Omistatteko te jo Freddyt?

Postaus toteutettu yhteistyössä Freddystore.fi :n kanssa

14 kommenttia:

  1. Uii oon kuolannu noita ♥ muttta en raaski ostaa hinnan takii.. noh ehkä vielä joku päivä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä kannattaa harkita satsausta näihin, omat kokemukset ainakin so far vaan hyviä :)

      Poista
  2. Nuo on varmasti todella mukavat jalassa. Kiinnitin jostain syystä huomioni tuohon kelloosi... aivan ihana ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on sellasta ihanan pehmeetä kangasta ja ei tosiaan kiristä, ihanaa! :) Joo toi kello on ♥ Oon muutenkin rakastunut kaikkiin tuon värisiin koruihin tällä hetkellä :)

      Poista
  3. Tosi nättejä kuvia! Oon itsekin harkinnut noiden Freddyjen hankkimista :)

    ♥~ www.whenyourheartbeats.blogspot.fi

    VastaaPoista
  4. Tahtoisin kyllä, mut en oo myöskään vielä raaskinut ostaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä satsauksen arvonen :) Muutenkin mun farkut tuppaa olemaan kalliimmasta päästä ja ei oo kyllä tarvinu katua sijotuksia.

      Poista
  5. Nätti asu :) Tää sun blogin ulkoasu muutenkin on niin ihana!

    VastaaPoista
  6. Minkälaista matskua nuo farkkuhousut ovat? :) Ihan farkkua vai jotain trikoomaista? Itse kun olen arponut nettikaupassa "farkkuhousujen" ja "housujen" välillä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sori vastaaminen vähän venähti, mutta enemmän trikoomaista. Ei nyt ihan perustrikootakaan oo, mutta enemmän tosiaan sitä kuin farkkua. En omista niitä farkkufreddyjä, mutta veikkaan kans että nekin on aika trikoota. Nää kyllä tuntuu ihanalta päällä just ton trikoofiiliksen takia, mutta ei näytä omaan silmään kuitenkaan siltä :) Toivottavasti sait selvää mitä hain takaa :D

      Poista
  7. Moi Camilla! Oot laihtunut kovasti Tapiolan S-Marketin ajoista :D Terveisin Yläkerran väki ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Onhan siitä varresta kymppi kiloina lähteny ja muutenki vartalo muuttanu muotoaan! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi <3