lauantai 1. lokakuuta 2011

Dagens 1/10/11

Tänään on ollut aikaansaamaton päivä, en ole mitään tehnyt. Nukuttua tuli taas 12 asti, kiitos vapaapäivän :) Eilinen ilta venyi taas hieman kun Samin kaverit tuli meille pelaamaan NHL ' 12 matsin jälkeen. Herra itsehän oli tänään pelaamassa säbäturnauksessa ja teki tehot 3+1 vaikka oli kaljaa tullut taas juotua eilen. Saipahan sai siis nokkiinsa eilisessä matsissa kuten sitä jo toivoinkin :) Tänään ei ollutkaan kiekollisesti yhtä loistelias päivä kun Tampereen Tappara rökitti Bluesin 3-1 jo heti ensimmäisessä erässä.

Mekko Gina Tricot, vyö H&M ja kaulakoru Snö of Sweden

Tuollaista vyötä olen etsiskellyt kauan ja tuokaan ei ole kuitenkaan ihan sellainen kuin oikeasti haluaisin. Saa nyt kuitenkin kelvata.



Syksykin on saapunut meidän parvekkeen eteen ja ulkona oli kuitenkin ihan mukavan lämmintä kun kaupassa piipahdin :) Huomenna sitten olisi tiedossa työpäivä pitkästä aikaa ja hyi yök en odota sitä yhtään. 7 tuntia silkkaa kidutusta luvassa. Illalla onkin sitten tiedossa reissu taas Kiloon ja BB-taloon jonne meitä lähteekin mukavan kokoinen porukka katsomaan kun Tanja astelee ulos talosta :) Kyllä, me uskotaan sun voittoon täysillä.

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi <3