keskiviikko 17. syyskuuta 2014

OOTD 15/09/2014

Toissapäivänä olin pitkästä aikaa iltavuorossa ja koska minulla oli ennen töitä jotain merkityksellistä tekemistäkin niin päätin hyödyntää tilaisuuden ja hieman jopa miettiä mitä vedän niskaani. Kävin siis eilen vierailemassa uudella työpaikallani Fressillä, joten hieman siistimmät vaatteet olivat tarpeen. Vaikka nyt onkin syksy, en aio heittäytyä vielä täysin tummien ja värittömien vaatteiden maailmaan vaan pysytellä kesäisissä pastelleissa, joissa itse viihdyn parhaiten.

Syksyllä en onneksi yleensä ostele kauheasti uusia vaatteita kotoiluvaatteiden lisäksi, sillä inhoan yli kaiken ruskeita, mustia ja muita tummia vaatteita. Ehdottomasti suurin haasteeni on joka syksyinen burgundin punainen, jollaisena kyllä omistan jo pari hametta, housut ja jopa yhden käsilaukun. Laukun olen tosin saanut Samilta lahjaksi ja se onkin oikein näpsäkkä syyslaukku. Tosin tällä hetkellä se on maastoutunut kotiimme niin hyvin etten edes tiedä sen tarkkaa sijaintia.

IMG_8598
neule ja huivi Gina Tricot / farkut Zara

IMG_8601
Saappaat Seppälä

IMG_8603

IMG_8643
Korvikset Guess
Onneksi maanantaille sattui kaunis ilma niin meidän kaupan takapiha ei ole niin karu kuvauspaikka. Kuvaajana toimi tietysti ihana pupuni Mira, joka oli kerrankin myös samaan aikaan kanssani töissä. Tosin kassan ja kalatiskin välinen pitkä etäisyys erotti meidät n. kuudeksi tunniksi, mutta onneksi ehdittiin sentään sekunti juoruta sillä välin kun pupu nakkasi minut ystävällisesti Westendiin, jotta ehdin aikaisempaan dösään turvallisesti.

Miten teillä on syksy lähtenyt pukeutumisen osalta käyntiin?

2 kommenttia:

  1. Minkälaiset noi Zaran housut on jalassa? onko hyvät ja näin :) oon tosi huono löytää hyvii farkkui muutaku dr denimit.. aina joko liian isot tai sit jos otan ''normi koon'' niin jää reisistä ja pepusta ns jumiin ja sit vaikee kävelllä :---D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on mun ekat Zaran farkkufarkut ja näin äkkiseltään nää on tosi hyvät jalassa. Aiemmin mulla on ollu vaan sellaset venyvät leggarityyppiset, mut nää on kyllä omille jaloille tosi napakat ja oikeen kokoset :) Omat parhaat farkut oon ostanu Guessiltä, et jos haluut oikeesti hyvät farkut niin suuntaisin sinne :) Ne on pikkusen kalliimmat varmaan ku denimit (en tiiä paljon maksaa), mutta on kyllä sen arvoset. Lisäks liikkeessä on aina tosi hyvä palvelu, joten varmasti löydät itselleskin hyvät sieltä :)

      Poista

Kiitos kommentistasi <3