keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

OOTD with touch of Pink

Tänään töissäkin oli ihanan aurinkoinen päivä ja heräsinkin itselleni hieman epätyypillisesti pikkuisen aikaisemmin ennenkuin oli ihan pakko. Yleensä herätyskelloni soi työ-ja kouluaamuisin vasta silloin kun sen on ihan pakko soida. Tein kuitenkin jo maanantaina sekä tänään poikkeuksen tässä asiassa ja onkin itseasiassa  ihan kiva lähteä töihin muutenkin kuin suoraan sängystä. Maanantaina panostin jopa niin paljon heräämiseen kasilta, että tein itselleni aamiaisen sänkyyn ja katsoin samalla uusimman jakson Kostoa. Siitä olikin kiva lähteä töihin jo etukäteen rentoutuneena!



Koska kevät tulee ja pastellit jylläävät joka kevät muodissa, oli tänäänkin päällä hieman tyttömäistä pinkkiä. Tukassakin oli rohkeasti pinkki puhelinlankaponnari, joten omana itsenään mennään. Edelleen kyllä tykkään toimistotyöstä eniten siksi, että sinne saa pukeutua. S-marketissa kun olet niin päälläsi on tasan ne kamalat siniset työvaatteet sekä kulahtaneet Crocsit. Ihan turha myöskään haaveilla käyttäväsi mitään kivoja koruja tai edes meikkiä, sillä siellähän ne on kielletty. Ties vaikka sulkakorvikset löytyisivät asiakkaan kanan sisästä.

Neule VIla / Peplum & farkut Gina Tricot / kengät kirpparilta
Huomenna onkin tiedossa kiva päivä, sillä pääsen toteuttamaan sisälläni asuvaa pohjoisen tyttöä. Olen kotoisin Raahesta, joten luonnollisesti kannatan myös Kärppiä vaikka olenkin Bluesilla töissä. Olemme menossa äitini kanssa katsomaan Hartwallille kenties viimeistä kertaa Jokerit-Kärpät ja meidät löytää pohjoispäädystä muiden mustakeltaisten Etäkärppien joukosta. Ennen peliä aiomme hieman kierrellä kaupoissa sekä käydä syömässä, joten oikea tyttöjen ilta äidin kanssa on pitkästä aikaa tulossa. Aiomme tietysti kannustaa Kärpät voittoon, sillä se lopputulos olisi hyväksi Bluesillekin. Hakkaa päälle pohjan poika!

7 kommenttia:

  1. Onpa ihana toi sun paita! Tykkään paljon tosta pitsin ja peplumin yhdistelmästä, niin keväinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Mua jotenkin pelottaaa, että nyt kun nää vaatteetkin alkaa olemaan näin keväisiä niin se takatalvikin iskee vielä sieltä ja pahasti :(

      Poista
  2. Heeei, arvoin nuo huomiset Floorluv-liput mitkä random.orgin avustuksella meni tällä kertaa toisaalle, mutta tule silti ihmeessä mukaan! Ois tosi kiva nähdä suakin ihan livenä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun täytyy nyt harkita uudemman kerran kun tulikin työkeissi illalle ja olin suunnitellu jo semiromanttista dinneriä töiden jälkeen :/ Olis kyllä kiva tavata ihan kasvokkain! :)

      Poista
    2. No dääm :( Mut eiköhän me vielä törmätä!

      Poista
  3. Voi miten ihanan mallinen tuo peplum on! Itekki oon alkanu suunnittelee jo kaikkee kevätasuja ja pelottaa jos talvi tuleekin takas. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viikonloppuna se kuulemma iskee :/ Noh kyllä me se kestetään ja ehtiihän sitä!

      Poista

Kiitos kommentistasi <3