maanantai 3. maaliskuuta 2014

Äidin viiskymppiset - Outfit 1/3/2014

Lauantaina ihana äitini täytti vihdoin pyöreitä ja saimme kunnian juhlia teini-iän kodissani äitini ystävien kera. Koolla oli sopivan pieni määrä sukulaisia sekä lähimpiä ystäviä. Tarjoilut olivat myös aikuiseen juhlaan sopivat.


Koska vanhempani omistavat paremman kameran kuin minä, pakotin isäni ottamaan juhlista tietysti asukuvia. Ylemmässä kuvassa en ollut vielä ehtinyt ohjeistaa kunnolla, joten pääasia asussa eli värikkäät housut rajautuivat pois. Kuitenkin hänen ideansa oli samalla ns. tehdä jotain, jotta asukuvista ei tulisi liian poseerattuja. 

Housut Gina Tricot / Paidat H&M

Koska tiesin kyseessä olevan rennot juhlat, en kovin juhlallista asua halunnut valita. Päälle valikoituivat mahdollisesti jo nyt tulevan kevään kunniaksi vaaleanpunaiset farkut (pastellit on aina in keväällä) sekä puuterin värinen sifonkitoppi valkoisen alle. Asu oli tarkoituksella hieman koruton ja yllätyin kun isäni kommentoi kaulakorun puutetta. Noh nyt kun miettii niin eivät nuo niitit kauluksessa niin paljoa näy, joten juhla-asuun olisi ehkä ollut paikoillaan laittaa vähän lisää kimallusta. 


Pakko myös hehkuttaa vanhempieni upeaa aikaansaannosta, nimittäin he ovat juuri saaneet remontoiduksi oman makkarinsa. Kyseessä on 50-luvun rintamamiestalo, joten pikkupuuhasteltavaa on riittänyt jo muutaman vuoden ajan. Lattiat olivat yläkerrassa hieman vinossa ja tapetitkin taisivat olla viime vuosituhannelta.


Alimmaisesta kuvasta puuttuu peilin edestä sellainen pitkäkarvainen matto, josta meillä olikin äitini kanssa samanlainen visio. Kun näin tämän kuvan ensimmäistä kertaa, kuvittelin heti tuohon maton ja niin teki äitinikin. Voi kun joskus itsellänikin olisi oma asunto, johon saisin juuri tuollaiset peilikaapit ja laminaattilattiat. Noh ehkä vielä joskus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3