torstai 26. huhtikuuta 2012

Day for relaxing

Miksi välillä tuntuu, että vaikket tee mitään, teet liikaa? Itselläni tämä tunne on kaiketi syntynyt poikkeuksellisen pitkästä työputkesta ja kesäloman lähestymisestä. Eilen myös huomasin kouluni sivuilla masentavia uutisia. Kaikista eniten inhoamani liiketalouden kurssi loppuukin vasta toukokuun lopulla, hyi yök? Lisäksi vielä olisi läjäpäin tehtäviä ja tenttejä mitkä pitäisi suorittaa alta pois. Ja kiinnostus on tottakai jopa mahdollisesti pakkasen puolella. Lisäksi kurssista saatu hyöty tuntuu olevan nollassa, joten eipä se ainakaan auta tässä tilanteessa.



Kuitenkin tänään tässä kauniin sateisessa harmaassa säässä pääsin vihdoin viettämään rentouttavan päivän ilman mitään häslinkiä. Tottakai eilen työpäiväni aikana oli kaunis, mutta hyytävän kylmä ilma. Saimpahan kuitenkin nukkua pitkään pitkästä aikaa. Lisäksi katselin uusimman jakson uudmpaa versiota Beverly Hillsistä, kun en siihen enää eilen töiden jälkeen kyennyt. Lisäksi olen lukenut vakkariblogini läpi ja löytänyt jopa pari uutta kivaakin :)

Kohta voisin lähteä ulos arkajalkakissani kanssa, jos se siis vain uskaltaa. Nyt kun hän on tullut vanhaksi, ei pihapiiristä oikein uskalla poistua 10 metriä kauemmaksi. Saapas nähdä miten uusi ympäristö vaikuttaa tähän. Myöhemmin illalla tiedossa ehkä elokuvailta ukkoseni kanssa, ohjelmistossa silloin Nälkäpeli. Saa vain nähdä jaksammeko raahautua Isoon Omenaan asti, vai siirrämmekö leffailun suosiolla ensi viikolle.

Eiliseltä kotimatkalta

Nyt vielä äkkiä lukemaan uusin Cosmopolitan loppuun ja sitten kantamaan talvirenkaita varastoon, jiihaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3