sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Viimane võimalus olla moodne!

Eli viimeinen mahdollisuus olla muodikas. Tämä lause bongattiin Bershkan alerekistä ja päätettiin jo silloin, että tästä tulee asupostauksen otsikko. Nyt siis esittelyssä ensimmäinen setti Tallinnasta ostamistani vaatteista.

Mekko Stradivarius, toppi Zara
Ensimmäisenä Tallinnan kaupoista käytiin Zara läpi Virukeskuksessa. Päätin, että tällä kertaa en sorru samaan virheeseen kuin Jumbossa eli etten edes sovita vaatteita, koska ne on "liian hienoja" minulle. Mukaan tarttui siis tuo vaaleanpunainen toppi ja valkoinen poncho mitä jo viimeksi Zarassa katselin. Koska tuo toppi vaatii kivan alaosan, piti siis metsästää valkoinen pitsihame alaosaksi. Monesta paikasta sitä etsittiinkin, mutta onneksi Stradivariuksesta Henna sellaisen bongasi. Molemmille lähti mukaan samanlainen hame ja hintaa taisi olla 16,95€.



Käytiin eilen Vaipin ja Veetin kanssa koirapuistossa leikkimässä. Vaikken koirista kauheasti tykkääkään niin Veeti oli kyllä niin suloinen tapaus! Tuntui pennulla energiaa riittävän ja Vaippi sanoikin ettei se energia lopu koskaan.



Tässä kuvassa näkyy hieman tuota ponchon yläosaa, mutta kuvia paremmin vasta myöhemmin tänään luvassa, sillä laitan ponchon tänään päälle uusien mintun väristen farkkujeni kanssa! Lähdemme siis Bettinan kanssa tuonne kauniin sateiseen ilmaan shoppailemaan. Tämän jälkeen saa kyllä shoppailu riittää taas toviksi.

1 kommentti:

  1. Moi,käy kattoo mun blogi,siel on sulle haaste :)
    rosastime.blogspot.com

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3