maanantai 4. marraskuuta 2013

Opintotuki tuli - ja meni

Mummini oli meillä tänään vierailemassa silmälääkärireissunsa jälkeen ja sillä aikaa kun mummi oli lääkärissä, minä käytin aikaani tehokkaasti kaupoilla. Onneksi aikaa oli vain 45 minuuttia, muuten lompakkoni olisi saattanut joutua liian koville. Tuttuun tapaan kävin tarkistamassa Gina Tricotin sekä H&M:n tarjonnan. Tietenkään kummastakaan ei poistuttu tyhjin käsin.

Porokaulakoru 2€ / Gina Tricot


Porokaulakoru oli hieman extempore hankinta, mutta olen tätä joskus Ginassa katsellut. Alkuperäinen hinta tälle oli käsittämätön 19,95€, mutta kun hinnaksi oli laskettu huikea 2€, ei tarvinut enää kauaa miettiä. 

Work Out - Treenihousut 29,95€
Näitä "Work Out" treenihousuja olen myös katsellut jo pidemmän aikaa Ginassa, mutta aina siellä on ollut jäljellä vain L tai XL-kokoja. Nyt kun bongasin näitä tulleen lisää ja S-kokokin sieltä löytyi, valinta oli varma. Nyt saa kuitenkin urheiluvaateshoppailu loppua hetkeksi. Kaapista kuitenkin löytyy jo viidet housut ja aika monta treenipaitaa.


Peplum-toppi 12,95€
Peplum-toppi löytyi myös Gina Tricotista ja vieläpä yllättävän edulliseen hintaan 12,95€. Odotin paidalla olevan hintaa vähintään 20€, joten hinta oli vain positiivinen yllätys. Kenties jos hinta olisi ollut sen parikymppiä, paita olisi jäänyt kauppaan. Nyt tämä kuitenkin päätyy työvaatekaappiin.

Kauluspaita H&M 24,95€
Tämän rennon kauluspaidan bongasin ensimmäisen kerran duunikaverini päällä ja nyt on sitten minullakin samanlainen. Paita ei ole ihan niin virallinen kauluspaita ja ensimmäistä kertaa omassa paidassani on nuo kyynerpää-laput. Tuollaisista paidoista tulee jotenkin tosi ruotsalainen olo, sillä siellä näitä lappuja näkee etenkin miesten vaatteissa todella paljon. 

Shoppailun jälkeen haimme mummin kanssa meille hieman lounasta Classic Pizzasta. Mummini ei siellä ollut koskaan käynyt ja valinnan varaa olikin vähän liian paljon. Itselläni oli helppo valinta, sillä täälläkin minulla on jo vakkaritilaus eli Phangan Lover. Kyseisessä pizzassa on jokirapua, punasipulia, mozzarellaa, jalopenoa, basilikaa sekä chilimajoneesia.

Phangan Lover

Rudolfina
Mummi päätyikin sitten hieman erikoisempaan pizzaan, joka sisälsi mm. puolukkaa. Jotenkin kuvittelin ettei nyt ainakaan puolukkaa voi pizzaan tunkea, mutta hyvää se kuitenkin oli. Kyseessä oli siis kylmäsavustettu poro, vuohenjuusto sekä puolukka pizza aka Rudolfina. 

Iltapäivällä kävimme vielä heittämässä mummelin kotiin Samin kanssa. Samalla reissulla otin mummilta lainaan Stieg Larssonin Millenium-trilogiaan perustuvat ruotsalaisleffat. Itse kirjoja en ole lukenut, mutta jenkkiversion ekan osan olen nähnyt. Jotenkin tuntuu, että ruotsalaiset versiot ovat parempia kuin jenkki. '

Nyt kuitenkin iltapalalle ja hieman katselemaan ylläriylläri, kostoa. Yleensä maanantaisin raidaamme, mutta saimme jo eilen clearattua Siege of Orgimmarin läpi ja saimme myös pari uutta HC pomoa alas. Ensi viikolla wowissa jatkammekin kahden uuden pomon parissa, kun toivottavasti Malkorok ja Spoils of Pandaria saavat myös kyytiä. Nyt kuitenkin siirryn tästä lörpöttelemästä telkkarin ääreen, palaillaan taas!

4 kommenttia:

  1. Kivoja ostoksia, varsinkin toi peplumtoppi! <3
    xx Sarina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Itelläni on tosi vaikea talvella löytää vaatteita, sillä kieltäydyn käyttämästä mustaa, punaista ja ruskeaa yms. näitä syksyn ja talven värejä :D Kerrankin kävi hyvä tuuri!

      Poista
  2. Ihana toi valkoinen paita ja toi koru on kyllä todella söpö. Välillä tollasia löytöjä vain tekee.
    - annisblog.net

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja jep, silloin kun löytö osuu kohdalle, on vain toimittava :)

      Poista

Kiitos kommentistasi <3