sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Helly Hansen Kirkwall Raincoat

Tilasin vähän aika sitten itselleni uuden takin, johon ihastuin jo viime kesänä. Olen viime kesäkuusta asti odottanut sitä hetkeä kun tämä ilmestyy myyntiin, sillä silloin kun tämä minulle esiteltiin, oli kyseessä tosiaan vuoden 2014 uutuus. Kun takki tuli perjantaina, pääsin sitä heti sadekeleissä (jeij!) testaamaan.










Takki on siis trenssimallinen ja vaikka kangas onkin sellaista nahkeaa sadetakkikangasta, se on silti nätisti laskeutuvaa ja taipuisaa eikä sellaista tönkköä niinkuin voisi olettaa. Lisäksi takin vuori on puuvillaa, joten sekin on ihanan pehmeää materiaalia. Takin ulkonäkö muistuttaa myös kaikkea muuta kuin perinteistä sadetakkia. Hankin tämän takin kevät- ja syystakiksi juurikin Suomen sadekelejä varten ja jatkossa säästynkin yllättäviltä sadekuuroilta. Takki hengittää myös hyvin eikä tämän kanssa tule ahdistavan kuuma.

Itse tilasin takin värissä Eggshell ja koossa S, vaikka harkitsin myös hetken tummansinistä. Tähän väriin ihastuin kuitenkin alunperin ja tuon vuoren kanssa valkoinen vei ehdottomasti voiton. Koko oli myö suuri arvoitus, sillä kokotaulukon mukaan takki oli muuten sopiva, mutta olisin tähän takkiin liian pitkä. Takki on kuitenkin tässä koossa hyvin istuva ja kaikin puolin hyvännäköinen.

Hintaa takilla on 150€ ja näitä saa Hellyn nettikaupasta, josta tilasin tämän itse sekä lisäksi ainakin Stockmannilta näitä saa keltaisena jos haluaa käydä sovittamassa. Jos kaipaat tyylikästä sateenkestävää takkia keväälle, suosittelen ehdottomasti tätä!

15 kommenttia:

  1. Mä oon nykyään ihastunut HH:n tuotteisiin ihan täysin, ensin kasseihin ja nyt kuoritakkeihin. Tosi kivan olet löytänyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on kans tosiaan se HH:n Salt-takki, oon tykänny! Ehottomasti hintansa väärti nämä molemmat :)

      Poista
  2. onpas kiva ja tyylikäs takki sadetakiksi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö ookkin! Musta on ihan parasta ettei tää tosiaan näytä yhtään sadetakilta, ainoastaan tunnustellessa huomaa ja tuskin moni tätä tulee hipelöimään :D

      Poista
  3. Tyylikäs takki, jota ei heti uskoisi sadetakiksi. Pitäisi ehkä itsekin hommata joku tuollainen sateenpitävä takki, koska sellaista Suomen säässä todellakin tarvitsee. ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hellyllä oli muitakin sadetakkeja ja tullut myös joku toinen vastaava malli, ite tykkäsin tästä kuitenkin eniten :) Tää on kyllä Suomen keleihin tosi hyvä!

      Poista
  4. Kivan näköinen :). Eikä munkaan mielestä ihan perinteisen sadetakin näköinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei kyllä ikinä arvais ainakaan äkkiseltään jos ei tietäs totuutta :)

      Poista
  5. Vitsi miten kiva! Sadekeleillä on välillä vaikeeta olla tyylikäs kun ei haluaisi parhaita takkeja uhrata, mutta tollasta käyttäisi ilomielin! :)

    Tykästyin sun blogiin joten jäänpä seuraamaan! :)




    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tätä kyllä juu uskaltaa käyttää vähän rajummassakin säässä toivottavasti :)

      Kiitos, itsekin jäin seurailemaan sun blogia!

      Poista
  6. Voi ei miten uskallat olla noin valkosissa! Musta tuntuu että aina jos on jotain muuta päällä kun mustaa niin onnistun likaamaan vaatttet.. : D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tähän oli lennelly jo jotain kuraa heti, mutta kun kyseessä on sadetakki, lika lähtee ihan vaan märällä rätillä pyyhkimällä :) En kyllä silti lähtisi mudassa ihan rämpimään :D

      Poista
  7. Synttärilahjaks toivot vielä valkoiset vesitiiviit housut ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3