tiistai 8. huhtikuuta 2014

Uudet yöpöydät

Kerroin teille eilen käyneeni Suvin kanssa kirppistelemässä sunnuntaina ja hakeneeni samalla meille uudet yöpöydät Strictly Stylen Hannalta. Hintaa näillä oli yhteensä vain 10€, joten kyseessä oli nimellin korvaus. Pientä kulumaahan näissä on, mutta nämä ovat 1000 kertaa  paremmat kuin entiset Ikean Lack-pöytämme, jotka olivat vielä keskenään erivärisiä.




Samin puoli
Meidän kodissa ei ollut ennen muuttoani kovinkaan kummoista sisustusta, mutta sentään jotain yhteisiä elementtejä sieltä löytyi. Makkarissamme on mm. Ikean Malm-lipasto juuri samantyyppisessä värissä kuin nämä yöpöydät, mutta Expedit-hyllymme on kirsikan värinen. Olohuoneessamme pöytä, tv-taso sekä hyllyt ovat tätä väriä myöskin, joten meillä on nyt melkein yhteensopivat kalusteet.


Minun puoli
Nämä yöpöydät ovat hieman kapeammat kuin meidän entiset, joten makkariin tuli myös hieman lisää tilaa tämän myötä. Myös säilytystilaa tuli ihanasti enemmän yöpöytien laatikostojen vuoksi (myös alempi on laatikko). Näihin saa ihanasti romppeet piiloon pöydän päältä ja omaan laatikkooni sainkin heti tilaa ylimääräisille käsilaukuilleni sekä toiselle läppärilleni, jonka paikka on ennen ollut lattialla yöpöydän alla. Ei siis kovin hyvä säilytyspaikka. Sain tungettua myös Samin lätkäkamoja piiloon häiritsemästä sisustusta, joten plussaa siitäkin!

Oman puoleni pöydässä on enemmän kulumaa tuossa oikeassa kulmassa, mutta aion sen kyllä verhoilla jotenkin piiloon. Osittain myös siksi sijoitin tämän pöydän omalle puolelleni, sillä eihän se tuossa verhon vieressä kuitenkaan niin paljoa näy eikä se minua varsinaisesti haittaa. Sänky kaipaisi kyllä vähintään jonkun päädyn nyt tuohon, sillä takana oleva seinä on melkoisen paljas. Joskus ajatuksissani oli ripustaa seinälle yksi hylly ja kenties teettää siihen myös jokin sopiva sisustustarra. Ehkä toteutan tämän suunnitelman vielä joskus!

Kiitos vielä Hannalle tuhannesti näistä yöpöydistä, opiskelijan budjetti kiittää! :)

24 kommenttia:

  1. Onpas kutsuvannäköinen sänky! Tuonne olis kiva kellahtaa. :> Uudet yöpöydätkin näyttää tosi kivoilta.

    Milla / millamainen

    VastaaPoista
  2. Tässä sulle sängynpäätyideoita...:)
    https://www.livingstonekodit.fi/tee-se-itse/viikon-ikea-hack-uusi-uljas-massiivinen-sangynpaaty/
    t. Mamma

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi ois muuten kiva! Joutus iskä vaan hommiin kyllä :D Oon joskus kattonu sellasta tumman puun väristä päätyä Ikeasta just.

      Poista
  3. Ai että kun ihania tyynynpäällisiä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) Vähän alkaa kyllä itseä jo tympimään, mutta Eurokankaassa oli tosi ihania merihenkisiä tyynynpäällisiä, joita täytyy varmaan käydä kotiuttamassa..

      Poista
  4. Oi näyttääpä ihanalta! :)

    http://marjukkakatariina.blogspot.com

    VastaaPoista
  5. Ihana sisustus!
    http://elmiiran.blogspot.fi

    VastaaPoista
  6. Hassua kun itse olen lukenut tuon Hannan blogista, että hän sai ne myytyä ja nyt sinä olet se ostaja! :-D Mutta nuo kyllä sopivat todella hyvin teidän huoneeseenne, eikä tuota kulumaa sinun puolella olevassa pöydässä edes huomannut jos et olisi siitä maininnut :-)

    http://elviiraoona.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh on se maailma pieni :) Korjailin tänään vielä kulumaa ja nyt niitä ei ainakaan huomaa ellei oikeasti osaa katsoa!

      Poista
  7. Kirjotat hirmu kivasti tänne! Näitä tekstejä on tosi mukava lukee ja vaikutat muutenkin hirmu mukavalta ihmiseltä :-) Ja toi banneri on tosi kiva muuten!

    http://mari-janita.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  8. ihana tuo päiväpeitto! tekstiäsi on kiva lukea ja kaikkiaan mukavanoloinen blogi sinulla:)

    http://oonaaino.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  9. Ihana ulkoasu sun blogis, kuvastaa sun pukeutumistyyliä paljon! :) Ja pakko tunnustaa, että oon kuolannu sun kämpän sisustusta jonkun verran.

    VastaaPoista
  10. oho, olipas halvat yöpöydät vaikka näyttääkin noin hyvälaatuisilta! :)

    http://foreverbyjenni.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  11. ihanan matalat noi yöpöydät eikä sillee kauheesti tilaa vievät :o hihih :-) väriki on just kiva!


    forangelseyes.blogspot.fi

    VastaaPoista
  12. Oi miten ihanan näköstä, jotenkin neutraali sisustus mutta kuitenkin sellanen omaperänen mm. noiden verhojen takia :3

    http://emma-luminouslife.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  13. Ihanat lamput! :) Ja tosi kivat verhot, ai että toi sun puoli näyttää hyvälle ! Mutta niin se meilläkin menee, huomaa kyl yöpöydistä kumpi nukkuu kummalla puolella :D

    http://love-ornothing.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ehkä ihan noi vitriinit sun muut istuis ekana miehen yöpöydälle ainakaan meillä :D

      Poista

Kiitos kommentistasi <3