tiistai 20. toukokuuta 2014

Ei savua ilman tulta

Eilen illalla täällä Leppävaarassa oli tilannekeskuksen mukaan 'iso show päällä' ja niin täällä olikin. Itse olin autuaan tietämätön kaikesta, kunnes äitini laittoi tekstiviestin ja kysyi vieläkö meidän lähellä palaa. Mietin itsekseni ettei varmaan kovin lähellä ole kun en mitään ole huomannut. Omat havaintoni olivat kyllä olemattomat, sillä katselin pesistä luurit korvilla, joten olin ulkomaailmasta tietämätön. 


Parvekkeelle mennessäni tilanne oli valitettavasti toinen. Naapuritalohan se siellä paloi koko kattoa myöten ja kyse ei ollut mistään pienestä asuntopalosta. Tässä meni valitettavasti kaikki talon asunnot kerralla. 
Tässä tilanteessa ei paljoa auttanut 100m päässä sijaitseva paloasema. Vaikka tapahtuma ei onneksi sattunut enempää omalle kohdalle eikä kukaan ilmeisesti onneksi loukkaantunut pahemmin, pistihän tuo roihu miettimään asioita. Vaikka vettä suihkutettiin joka suunnasta täydellä teholla, ei se paljoa liekkejä kiinnostanut. Olihan siinä vieressä melko voimaton olo. Muistakaahan siis olla varovaisia tulen kanssa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3