perjantai 22. elokuuta 2014

Reissu Ideaparkkiin

Taas on viikko hujahtanut ohi ihan silmänräpäyksessä ja aikaa bloggailuun on ollut hieman haastavaa löytää, kun päivät istun PT-kurssilla ja loppuaika päivästä kuluu treenaamiseen, syömiseen, rentoutumiseen ja nukkumiseen. Omalla tavallaanhan tämäkin on rentouttavaa hommaa, mutta jos blogin kirjoittaminen tuntuu liian työläältä ja väkinäiseltä, karsin sen mieluummin päivistäni pois. Onneksi kuitenkin meillä on useimmiten tunnin ruokatauko päivien aikana, jolloin onneksi ehdin käydä kotona piipahtamassa ja ehdin olla hetken omassa rauhassa. Jaksaakin sitten aivan eri tavalla taas kuunnella teoriaa ja harjoitella liikkeitä käytännössä salilla.

image

Kävimme tosiaan viime viikon lauantaina Suvin kanssa Lempäälän Ideaparkissa, kun lähempäähän täältä Espoosta ei löydy kauppoja. Meillä on Suvin kanssa aina välillä näitä omia outoja juttuja, joita pitää päästä toteuttamaan. Esimerkiksi kerran ei jaksettu ajaa Karjaalle kun oltiin n. parin kilsan päässä ja päätettiinkin sitten ajaa Porvooseen, joka oli silloin n. 100km päässä. Silloinkin kävimme vain kääntymässä linkkuparkissa ja lähdettiin samantien takaisin kotiin.

Ideaparkissa kävimme hyvin peruskaupat läpi ja isoimmat ostokset tehtiinkin Ginassa, Hennesissä sekä Cubuksessa. Kaikki nämähän löytyy myös Sellosta, mutta täytyyhän se välillä lähteä kauemmas. Löysin sentään jotain pientä New Yorkerista, jota ei ainakaan Sellosta löydy enkä aiemmin kyseisessä kaupassa olekaan käynyt. Koukkasimme samalla reissulla myös Tampereen Ikeassa hakemassa Suville vaaterekin ja itsekin löysin kaikkea pientä kotiin. Kunhan saan kodin siivottua kodin tänään toivottavasti (*koputtaa puuta*) niin esittelen nämä ihanuudet sitten omalla paikallaan.

image

Tässä kuvassa olevaa pipoa olin pitkään jo katsellut Cubuksessa (samoin tämä collari, mutta tää on jo vanha), joten nyt oli hyvä aika hankkia kylmeneviin ilmoihin jotain pään lämmikettä. Mukaan tarttui myös ihana velour-asu kotikäyttöön. Ginasta löysin pitkästä aikaa uuden tummansinisen neuletakin, joka myös tulee pääsemään kohtapuoliin käyttöön.

image

PT-kurssilla alkaa olla ensimmäinen viikko takana ja paljon uutta asiaa on tullut vanhan tiedon lomassa. On kiva huomata, että vaikka en olettanutkaan tietäväni saliliikkeistä kovinkaan paljoa, huomaamatta omalta PT:ltäni on tarttunut paljon tietoa matkaan. Onneksi meidän kurssilla on ihan huippuporukka ja suurin osa asioista käydään käytännön kautta läpi, jolloin ainakin tieto uppoaa tähän päähän hitusen paremmin.

Nyt kuitenkin tulee taas kiire takaisin kurssille, sillä yhdeltä taas jatkuu treenit ja tällä  kertaa vuorossa on liikkuvuuden harjoittelu. Palataan kun keritään ja ihanaa viikonloppua kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3