tiistai 1. toukokuuta 2012

Sous le soleil

Vappu tuli ja laihis meni (ainakin pariksi päiväksi). Eipä tehty mitään normaalista vapputoiminnasta poikkeavaa eli nautiskeltiin kauniista ja kylmästä ilmasta Lepuskin urheilupuistossa. Lössiä oli paljon, n. 50 tyyppiä, joista en itse tuntenut melkein ketään. Päästiimpähän loppuillasta onneksi hieman sisällekin ja tehtiin pieni iltakävelykin siinä yhden aikaan kun palailtiin kotiin. Kuvia en tajunnut ottaa, mutta eipä tosiaan mitään ihmeitä tapahtunut :)

Tänään ollaan syöty lihavasti ja annan sen itselleni anteeksi. On tässä kuitenkin jo useampi viikko kituutettu itseään ilman mitään "hyvää" eli pizzaa, sipsiä ja karkkia. En usko että kovin pysyvää lihomista onnistun saavuttamaan näiden kahden päivän aikana. Aamulla painokin oli aivan normaali mässäilystä huolimatta.


Näiden eväiden kera avasin tänään myös auringonottokauden meidän parvekkeella. Vaikka ulkona olikin kylmä, oli partsimme kuitenkin niin suojaisa, että tarkenin bikineissä vallan hyvin. Villasukat oli kyllä jalassa, kun parvekkeemme on niin hankala, ettei siellä mahdu oikein ottamaan aurinkoa koko kropalle samaanaikaan.  Saimpahan aikaiseksi pienet ja todella kauniit rajat dekolteen alueelle, kuitenkaan kun ei ei viitsi aivan topless-asteelle heittäytyä.


Sain parvekkeen pöydän myös siistittyä, että siinä kehtaa ylipäänsä mitään pitää. Ulkonäöstä päätellen sitä ei oltu pyyhitty hyvin pitkään aikaan. Huomatkaa kuvassa myös takana puikot sekä säärystimet-to-be. Ei ole enää montaa kierrosta jäljellä niin sitten on kivat pörrösäärystimet sopivasti kesäksi valmiina. Olen aloittanut noiden tekemisen varmaan 4v sitten ja nyt vihdoin sain saatettua projektin loppuun. Äitini toi myös ompelukoneen lainaan, jotta voin aloittaa seuraavan projektin eli oman Jumpsuitin tekemisen.

Ja sori Mira-pupu, sun antamat eväsrasiat päätyi nyt tilapäisesti kukkaruukuiksi, kun istutin niihin tänään krasseja, lehtisalaattia sekä basilikaa. Saa nähdä mitä noistakin tulee vai tuleeko mitään. En ole nimittäin todellakaan mikään viherpeukalo.

Käytiin eilen serkkuni kanssa pyörimässä Sellossa lääkärikäynnin ohella. Yllätyin kovasti kun sain taas 10 lisäkertaa fysioterapiaan. Toivottavasti selkävammailut loppuisivat joskus lähitulevaisuudessa. Käytiin Chicosissa syömässä ja itse söin Shrimp Caesar-salaatin. Oli muuten hyvää, mutta rapuja oli tottakai liian vähän. Hanna söi jonkun pekonileivän ja taisi sekin maistua salaattia ja minikurkkuja lukuunottamatta hyvältä. Kotimatkalla napattiin vielä mansutötteröt myös mukaan. Eivät olleet aivan suomalaisten mansikoiden veroisia, mutta kyllä ne kelpasi kuitenkin!



Nyt taidankin lähteä tekemään meille iltapalaksi vielä siipiä, omnom! Eihän tuossa äsken leffassa tullutkaan mässättyä kuin "vähän" karkkia. Käytiin siis katsomassa Samin kanssa Nälkäpeli, oli muuten yllättävän hyvä. En ollut leffasta liiemmin mitään kuullut, mitä pientä jutustelua seuraamissani blogeissa ja trailerin näin kerran leffassa.

4 kommenttia:

  1. todella herkullisen näköistä! :)

    http://ps-love-you-susanna.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Oih mahtavaa että testaat chicosin uutuuksia, ne onkin mietityttäny mua. siel ois kai joku kilon(?) satsi katkarapujakin kahdelle et siin vois olla tarpeeks rapui ;)

    Ja ei hätää purkeista! Mäkin istutin nyt astioihini kun ei ollu muuta :D

    VastaaPoista
  3. Mehä mennää heti syömää sellane kilon satsi eiks niin <3

    VastaaPoista
  4. nyt ihan heti<3 plus isäsalaatti

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3