torstai 13. helmikuuta 2014

Clothes and something new on!

Kävin eilen kiikuttamassa yhdet itselleni isoksi jääneet legginssit eräälle tytölle, jolle myin ne Facebookin kirpparilla. Samalla matkalla tuli koukattua Sellon uuden Mangon kautta ja yllätyinkin positiivisesti.


Yleisesti olen pitänyt Mangon vaatteita liian kalliina laatuun nähden, mutta kuvittelenko vai olivatko hinnat hieman laskeneet? Sama juttu on ollut Zaran vaatteiden kanssa. Onneksi Zara on sentään vielä niin kaukana ettei sinne tule eksyttyä kuin todella harvoin. 


Nykyään kun minulla on "oikea" työpaikka, sinne tulee pukeuduttua hieman paremmin kuin vain S-Markettiin. Siellähän omat vaatteet eivät ole päällä kuin työmatkat ja korujakaan ei saa käyttää kun ne voivat tippua jonkun ruokiin. Siinä ei sitten paljon jää asuvaihtoehtoja ja kaikki laittautuminen on enemmän kuin turhaa. Nyt kuitenkin siistissä sisätyössä pukeutumista tulee ajateltua enemmän ja mielellään mietinkin mitä päälleni laitan. 


Selkeästi collarit ovat nyt muodissa (en seuraa muotilehtiä ollenkaan) ja itsekin tulin viime viikolla kotiuttaneeksi yhden collarin, mainoksen uhri kun olen. Tällä kertaa taas lupaukseni olla ostamatta vaatteita Ginasta riikkoontui, sillä matkaan lähti työneuleeksi tarkoitettu Navyn sininen, 100€ puuvillaa oleva neule. Kysyinkin myyjältä vielä kassalla, että nukkaantuuko tämä heti huomiseen mennessä niinkuin muut Ginan vaatteet vai kestäisikö tämä siistinä pidempään. Kovasti myyjä vakuuttelin puuvillan yleensä käyttäytyvän hyvin ja voi niin toivon että olisi näin. Materiaali ainakin tuntuu käsissä luotettavalta tapauksesta. Muutoin myyjä saattoi sitten vain valehdella tälläisissä kysymyksissä niinkuin työnkuvaan kuuluu.


Vaikka kävin tänään koulussa, en kuitenkaan ehtinyt törmäämään vaimooni, joka yleensä ottaa minulle asukuvat. Nyt olikin tyytyminen sitten meidän eteisen palapeiliin, joka ei tähän hommaan sovellu ollenkaan. 


Neule siis Gina Tricotista ja hintaa tällä oli 29,95€. Ensi viikolla näemme oliko tämäkin hutiostos vai oikeasti kestävä. Kaulakoru on myös ostettu Ginasta ja perhoskorvakorut Expressionista. Hiustenpidennyksetkin voivat edelleen hyvin, sillä ostin itselleni hyväksi todettuja L'Oreal Elvitalin oransseja markettishampoita ja hoitoaineita. Vaikka kotoa löytyy Cutrinia ja muita laatumerkkejä, oma tukkani on aina tykännyt eniten tästä. Mikäs siinä kun yhden Cutrinin hinnalla saan koko setin. 

Tänään pelataan myös taas jääkiekkoa Espoossa, sillä Blues kohtaa Helsingin Jokerit viimeistä kertaa Barona Areenalla runkosarjan aikana. Nyt kohti työpaikkaa ja jääkiekkohuumaa!

12 kommenttia:

  1. Oi kun oot niin kaunis! :---) Ihana blogi sulla muutenkin. :3

    http://mylifeandmystoryy.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. tosi kiinnostava postaus!! :) itsekin oon huomannut että collareitä näkyy tosi monen päällä :) sulla on kiva perus ulkoasu, mutta toi banneri ei oo ainakaan yhtään mun mieleen.

    http://foreverbyjenni.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei oo banneri enää omaankaan mieleen, se pitäs saada vaihtoon taas :D

      Poista
  3. Ihanan inspiroiva postaus! <3

    ♥: http://sirujee.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. Sait mun innostuun lähtee lähimpään Mangoon stadii asti haha :D hyvä postaus, kirjotat just semmosista asioista mistä oon kiinnostunut (: !

    Käythän kurkkaamassa ---> http://dh-janika.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, olikohan se nyt hyvä juttu ollenkaan :D Löytykö edes mitään?

      Poista
  5. Oot tosi kaunis :-) ihana blogi sulla!

    www.elviiraoona.blogspot.fi

    VastaaPoista
  6. Voi että tuli kauhee shoppailufiilis :o Kiinnostais kyl noi collaripaijat! Toivottavasti joskus eksysin Mangoon asti :''D Oot muuten tosi kaunis! :)

    http://niinamoi.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  7. Ihana blogi sulla:) Kiva banneri ja oot kaunis !

    dreamscometrue-jaana.blogspot.com

    VastaaPoista
  8. Ginan uus mallisto on ihana ! niinkuin on blogisikin ! :)

    http://juuustloooveeeit.blogspot.fi

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3