tiistai 22. heinäkuuta 2014

Maybelline Babylips

Onkohan blogimaailmassa olemassa vielä joku, joka ei näitä vielä tunne? Todennäköisesti ei. Niin paljon nämä ovat eri blogeissa pyörineet, että näiltä ei voi välttyä. Vanha työkaverini Sokokselta osasi vinkata minulle milloin nämä tulevat myyntiin täällä Suomessa ja viime viikolla nämä olivat ilmestyneet Sokokselle. Kävin torstaina ripsihuoltoni jälkeen tekemässä pikavisiitin meikkiosastolle ja hetken arvottuani päätin ostaa jokaisen saatavilla olevan huulirasvan kokeiluun.

image

Mikä tämä Babylips nyt sitten on? Omat ajatukseni näistä olivat kaiken hypen jälkeen luokkaa "hei, kyseessä on vain huulirasva, joten miksi tämä haloo?". Olen edelleen sitä mieltä, että kyllä, kyseessä on pelkkä huulirasva eikä mikään sen ihmeellisempi asia. Näitä kohta viikon käyttäneenä voin kuitenkin sanoa, että melkoisen hyvä huulirasva onkin. Itselläni on vähän paha tapa pureskella huulia ja varsinkin talvella huuleni rohtuvat helposti, joten välillä olen hätää kärsimässä. Nyt kun näitä huulirasvoja pyörii meillä melkoisen paljon, kummasti kokoajan on ollut rasvaa huulissa ja huomaan kyllä eron edelliseen viikkoon.

image
Hydrate ja Mint Fresh
Kuvan sininen huulirasva on nimeltään "Hydrate" ja tämän pitäisi kosteuttaa tehokkaasti. Kyseisessä huulirasvassa on ihana hedelmäinen tuoksu (sitruuna ja basilika) ja löytyypä tästä aurinkosuojakerroinkin SPF20. Vihreä huulirasva on puolestaan "Mint Fresh" ja rasvauksen jäljiltä huulille jääkin ihanan viileä tunne. Tästäkin löytyy samainen suojakerroin.

image

Lila huulirasva on nimeltään "Peach Kiss" ja kyseessä on sävytetty huulivoide. Omilla huulillani en kyllä huomaa muuta sävyeroa normaaliin kuin että huulet ovat aavistuksen kiiltävämmät, ikäänkuin käyttäisin huulikiiltoa. Näitä sävytettyjä on olemassa vielä 2 muutakin väriä, mutta niitä en Sokokselta bongannut. Suojakerroin myös puuttuu näistä sävyllisistä. Tuoksuna Peach Kississä on persikka.

Keltainen puolestaan on nimeltään "Intense Care" ja tuoksuna tässä on manteli. Intense Care on näistä mielestäni ehkä kaikista perinteisin huulirasva niin koostumuksen kuin tuoksunsakin puolesta. Jos haet siis pelkistetympää huulirasvaa, tämä on valintasi.

image

image

Omaksi lempparikseni näistä on noussut tuo sininen Hydrate, jossa on ehdottomasti paras tuoksu. Muutoin huulilla nämä kaikki tuntuvat melkoisen samalta lukuunottamatta viilentävää minttua. Babylipsien hinta pyörii normaalin huulirasvan kieppeillä eli hinta n. 4€ ja näitä pitäisi saada nyt ainakin Sokokselta sekä Stockmannilta. Nettikaupoista näitä myi ainakin Nordicfeel, vaikka nopealla vilkaisulla näyttää olevan loppu niin Sokoksen kuin Nordicfeelin nettikaupoista.

Joko teillä on Bablylipsejä ja jos on niin mitä mieltä olette?

9 kommenttia:

  1. Luin yhdestä blogista että oli ostanut ihan Cittarista kyseisiä huulirasvoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu uskon että löytyy ihan tavallisistakin kaupoista. Itellä ei vaan tuu koskaan käytyä K-Ryhmän kaupoissa ku S-ryhmältä saa henksualea mm. kosmetiikasta 15% :)

      Poista
  2. Tosi kiva postaus, munkin lemppari on hydrate! :) Mutta suomesta tosiaan saa myös pink punch :)

    VastaaPoista
  3. Oho en huomannut että kirjotit tohon että sokokselta ei saanut :/ taidankin lukea ens kerralla huolellisemmin mutta siis kiva postaus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh ei mitää :D Itelläki menee aina välillä jutut ohi vaikka miten muka lukee huolellisesti. Hydrate tuoksuu näist kyl ehottomasti parhaalle :)

      Poista
  4. ostin ton keltasen joku viikko sitten, kun iski joku pakko ostaa tollanen, kun joka paikassa oli hehkutettu niin paljon. mun mielestä on kyllä ihan perushuulirasvaa eikä mitään erityisen hyvää edes. tai ainakin vitalis-merkin huulirasvat on musta selkeästi huulirasvoina parempia, labellot ehkä samaa tasoa babylissien kanssa. putkilo on tosin babylisseissä pirteämpi :D valitsin itse ton keltaisen, koska siinä oli suojakerroin ja oli musta ainut joka ei haissut pistävälle :D uskon että toi yksi riittää mulle kun en oo ollut erityisen hurmioitunut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, ihan peruskamaa nää kyllä on vaikka ainakin omasta mielestä kivempi kun tuoksuu vähän erilaiselle ja pirteestä putkilosta ehottomasti plussaa :D Vitalista mullakin on mukana aina pari purkkia ja just hehkutuksen takia ostin nää kokeiluun. En tykkää siitä että dumaa kokeilematta tai tietämättä asiasta mitään :D

      Poista
  5. Oonkin miettinyt, että koska nää tulee myyntiin. Oon kans niin mainosten (eli blogien) orja, että pakkohan näitä on saada! :D Vaikka sitten ihan vaan söpöjen putkiloiden takia...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiköhän nää sitten sillä perusteella sovi sitte sullekin :D Mua kiinnostais kuitenkin vielä kans se pinkki vähän... Eli mainosten orja ilmottautuu myös täällä :D

      Poista

Kiitos kommentistasi <3