torstai 13. maaliskuuta 2014

Day with mama

Huhhuh, tänään olen riekkunut pitkän tovin Helsingin keskustassa. Ensin oli vuorossa ripsihuolto, jonka jälkeen olin sopinut tärskyt äitini kanssa ennen kuin menisimme katsomaan Jokerit-Kärpät lätkämatsia. Tiedossa oli hieman shoppailua sekä rentoa istuskelua hyvässä ravintolassa.


Houkuttelin äitini tutustumaan hänelle uuteen tuttavuuteen eli Bravuriaan, joka on hyvin Vapianon tyyppinen italialainen ravintola Lasipalatsin vieressä. Itse olen täällä monet kerrat käynyt, sillä paikka on todella hyvä sekä hintataso on varsinkin s-ryhmäläiselle edullinen. Tällä kertaa ravintolassa oli vielä "Meillä syöt kympillä"-kampis menossa, joten nämä salaattirohmut pääsivät edullisella laskulla pälkähästä.


 Pelkkään salaattiinhan me ei toki tyydytty, sillä pitäähän nyt yhdet lasilliset aina tälläisissä erikoistilaisuuksissa ottaa. Salaattina tällä kertaa toimi "Prosciutto e melone"-salaatti, jossa on kaikkea mistä tykkään eniten. Jos johonkin olen koukussa niin mozzarellaan ja ilmakuivattuun kinkkuun. Taidan väsätä sitä vielä iltapalaksikin nyt kun tuli puheeksi.

Syöminkien jälkeen piipahdimme nopeasti Gina Tricotilla ja voi perhana kun sieltä ei taaskaan tullut poistuttua tyhjin käsin. Onneksi myöskään äitini ei poistunut sieltä tyhjin käsin, joten visiitti oli selkeästi molemmille mieluinen. Äiti löysi itselleen tuttua mustaa kun itse taas ostin lällärivärejä eli nuden värisiä vaatteita.


Kävimme myös äitini toiveesta Villeroy & Bochilla vaihtamassa äidille astiat. Omasta mielestäni kyseisen merkin astiat ovat hieman liian värikkäitä ja kuviollisia vaikka omat KoKo-astiani ovatkin kaikki eri väriä sekä eri paria. Äidin mieleen ovat kuitenkin Petite Fleur-sarjan astiat, mutta itse kyllä tykästyin noihin perusvalkoisiin. Mukavan simppeleitä, mutta kuitenkin tyylikkäitä.



Shoppailujen jälkeen leikimme hetken vielä turistia Helsingin keskustassa ja nautimme kauniista ilmasta samalla kun kompuroimme mukulakivetyksillä. Kauaa emme kuitenkaan ehtineet kierrellä, sillä oli aika suunnata Hartwall Areenalle.


Pelissä itsessään oli äärimmäisen mukava tunnelma ja oikea voitti (tietysti), mutta tätä vaadin saada hehkuttaa enemmän myöhemmin. Kuitenkin nyt kun Kärpät voittivat, Jokerit putosivat säälipleijareihin ja Blues varmisti oman paikkansa kuuden parhaan joukossa. Tämä tietää sitä että pelaamme vasta ensi viikolla, mikä sopii paremmin kuin hyvin minulle!

4 kommenttia:

  1. Olipas sun päivä tehokas ja tapahtumia täynnä, nimimerkillä shoppailupäivää kauhella karttanut ;) http://finestprocrastination.blogspot.co.uk/

    VastaaPoista
  2. Moi!
    Minkä kokonen toi sun helly hansenin salt-takki on? Oon ite tilaamassa sellaisen, mutta epäröin koon kanssa. Mulla on melkein aina M kokoset takit, mutta jossain merkeissä on L. Ihmettelen, että kannattaako tilaa L, niin että, saa paksua vaatetta alle, vai onko M sittenkin parempi...En kummiskaan halua mitään telttaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Mun takki on S ja mun mielestä se on melko väljä. Veikkaisin että jos sulla on normaalisti M niin se on varmaan ihan hyvä tässäkin :)

      Poista

Kiitos kommentistasi <3