perjantai 7. maaliskuuta 2014

Suosikkiblogini

Olen aika tarkka blogien suhteen joita ihan oikeasti luen, sillä tykkään lukea ns. tavallisia blogeja ilman blogitalleja yms. Mitä vähemmän lukijoita blogilla on, sitä parempi se mielestäni on. Silloin blogissa uskalletaan jakaa muutakin kuin asuja, ostoksia sekä satunnaisia sisustuspurkkeja keittiön nurkissa. Itselläni on 3 ehdotonta suosikkia, joista en ole valmis luopumaan, joten älkäähän kirjoittajat vain lopettako <3

http://ulriikk-a.blogspot.fi/
Ensimmäisenä upean Ulriikan blogi. Tätä blogia olen lukenut jo niin kauan, etten enää edes muista mistä ja milloin blogin löysin. Kyseessä siis ihana, upean tyylitajun omistava 23-vuotias Helsinkiläinen neitonen, joka rakastaa omien sanojensa mukaan New Yorkia ja myös itse rakastan hänen tyyliään.

Blogista löytyy pääasiallisesti hänen päivänasujaan (äärettömän tyylikkäitä sellaisia) sekä myös kertomuksia hänen elämästään sekä upeista matkakokemuksistaan. Ulriikkaan on helppo samaistua ja tyylikin tuntuu myös itselleni sopivalta.

http://minnadreams.blogspot.fi/

Minnan blogin löysin muistaakseni blogilistalta noin vuosi sitten ja heti ensimmäisellä kerralla jäin täysin koukkuun. Blogia kirjoittaa kanssani samanikäinen (25v) Minna, joka asustelee Tampereella kihlattunsa sekä koiransa Timin kanssa. Blogissa ei käsitellä vaatejuttuja vaan kerrotaan elämästä ja opiskelusta yleisesti. Joulunaikaan blogi muuttuu joulublogiksi, joten tämä jouluihminen oli aivan hullaantunut silloin :)

Minna on menossa naimisiin parin vuoden kuluttua ja blogissa onkin alkanut vilahdella häiden suunnitteluun liittyviä juttuja. Vaikka aihe ei (vielä) olekaan ajankohtainen itselleni, luen silti mielelläni näitä, sillä Minna kirjoittaa niin kauniisti. Blogi kurkistaa selkeästi pintaa syvemmälle ihanan inhimillisellä tavalla ja juuri siksi tykkään tätä lukea.

http://pocketsfullofpearls.blogspot.fi/
 Viimeinen muttei vähäisin blogi on 21-vuotiaan Alexandran blogi. Tämä upea neiti kirjoittelee Lahdesta käsin ja tämä tuo mukavaa vaihtelua kaikkeen pääkaupunkiseudun meininkiin. Myös Alexandra on opiskelija ja blogissa onkin välillä opiskeluun ja bileisiin liittyviä juttuja.

Blogissa vilahtelee säännöllisesti ihanan raikkaita päivän asuja sekä kuvia hänen suloisesta pikkukodistaan. Tyylit osuu vaatteiden ja sisustuksen suhteen niin yksiin, joten täältä saan usein inspiraatiota myös omiin asuihin sekä sisustukseen. Kaikin puolin vallan herttainen blogi!

25 kommenttia:

  1. Kiitos vinkkailusta! :) Heitänkin tästä heti uutuuksia lukulistalleni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä :) Ja vaikka jäit puuttumaan niin se ei tarkota ettet myös edelleen olisi yksi suosikki <3

      Poista
  2. Kaikki oli minulle uusia blogeja ja vaikuttivat kyllä tosi kivoilta, joten kiitos vinkeistä!

    VastaaPoista
  3. Vau kiitos paljon Cami!! :) Piristit päivääni huomattavasti!

    VastaaPoista
  4. Mä tyksin tosi paljon sun kirjotustyylistä!:o
    Mutta tätä blogin ulkoasua vois vähän parannella
    esim. keskittämällä päivämäärän, tekstin otsikon ja kommentti boxin.

    ps. Kävin kurkkaamassa sun toisen blogin ja tykkäsin siitä :333

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noniin, nyt on ulkoasua paranneltu :) Tykkään iteki enemmän tästä, joten kiitos vinkistä!

      Kiva jos tykkäsit siitä! :)

      Poista
  5. Tosi hyvä postausidea! Ihana tää sun blogi :-)

    http://elviiraoona.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  6. jäin itekki koukkuun minnan blogiin! kui ihana :>

    http://uptm-sini.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  7. Wautsiwau, kiitos ihana Cami!! <3

    VastaaPoista
  8. Tunnistin sun blogis jo linkistä, oon eksynyt lueskelemaan aikaisemminkin. :) Tykkään sun tavasta kirjottaa, suoraa ja mutkatonta tekstii eikä monen lifestyle-tyylibloggaajan harrastamaa "syvällistä" mielikuvamaalailua.

    http://gamblecalledlife.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  9. Kiitos kauniista sanoista, piristit tällä jälleen myös mun päivää! :) Kivaa viikonloppua! ♥

    VastaaPoista
  10. Uusia blogeja mulle, mutta liityin Minnan lukiaksi! Kiitos vinkistä ;-) ja sulla on tosi kiva kirjotustyyli jota on mukava lukea! :)

    VastaaPoista
  11. Kiitos erittäin hyvistä lukuvinkeistä! :) Tuo keskimmäinen varsinkin herätti kiinnostuksen :) Sinun blogissasi on ihana ulkoasu<3

    http://olenonnellinenmitasaluulit.blogspot.fi

    VastaaPoista
  12. Niin ja tulin tuolta demin kommentti kommentista :) En vain puhelimella jaksa kirjautua sisään että sinnekkin linkkaisin blogini :)
    http://olenonnellinenmitasaluulit.blogspot.fi

    VastaaPoista
  13. Kiva kun vinkkasit uusia blogeja. Nämä ei ole ollenkaan tuttuja, pitääkin tutustua!

    VastaaPoista
  14. Höh. Tulikohan mun kommentti... Sori jos tulee kaksi kertaa, mutta piti kiittää postauksesta. Kiva löytää uusia blogeja :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3