tiistai 11. maaliskuuta 2014

Ted Baker Ballerinas

Tein vähän aika sitten suursiivousta kenkäkaapissani ja heitin kaikki kesäkenkäni pois. Vanhan ballerinani ja läpsyni lensivät ensimmäisten joukossa, sillä ne olivat auttamattomasti rikki. Koska tein työni kautta yhteistyötä Zalandon kanssa, eksyin eräs ilta heidän nettikauppaansa ja silloin minä näin nämä. Aiemmin olen Bakeriltä kuolaillut iPdad-koteloa, jota en (vielä) edes omista ja myöskin penaalin haluaisin kyseiseltä merkiltä. 




Ballerinat tilasin koossa 37 ja pienen kävelyn jälkeen nämä varmasti muotoutuvat täydellisesti jalkaani. Noissa kengissä on muuten noissa sivuissa pienen pienet ilmareiät, joten eivät muovisesta materiaalistaan huolimatta hiosta niin paljoa. Olin myös huolissani siitä, että tuo varvasosa on liian lyhyt ja varpaiden välit näkyvät inhottavasti. Onneksi näin ei kuitenkaan ollut eikä tarvinut sitten senkään takia alkaa palauttelemaan näitä ihanuuksia. Hintaa näille jäi hieman yli 50€. Kevättä ja kesää odotellessa!

4 kommenttia:

  1. Onpa nätit ballerinat! Musta ja kulta sopii hyvin yhteen :)

    Kiva blogi sulla muuten, jäin seurailemaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti kovasti! :) Arvoin hetken vaaleanpunaisten ja näiden välillä, mutta ajattelin että musta on ehkä varmempi valinta kaikkien muiden vaatteiden kanssa :)

      Poista
  2. Suloiset kengät, voi kun tulis jo kesä!! Kivan olonen blogi sulla, tykkään kirjotustavastas. :)

    www.sonjakorpela.fitfashion.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo en jaksa enää oottaa kesää! Olit muuten 1000 kommentti tähän blogiin, onnittelut :D

      Poista

Kiitos kommentistasi <3