keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Dagens 8/1/2013

Eilen koulussa olikin onneksi lyhyempi päivä ja kerrankin jokin pakollinen kurssi vaikutti oikeasti mielenkiintoiselta! Tämä kurssi käsittelee web-sivustoja ja designia. Koulun jälkeen ylitin itseni, sillä tein muutamia rästihommia ja aloin heti valmistelemaan ensi viikon esitystä. Mikähän minua mahtoi vaivata, sillä yleensä jätän kaikki kouluhommat ainakin lähelle sitä viimeistä iltaa? :D Lisäksi kävin myös aheramassa salilla viikon ensimmäistä kertaa ja näinkin siellä Suomen tuoreimman huippumallin Kirsi Pyrhösen. Ei ilmeisesti Elixia voi kovin huono sali olla jos siellä tämän luokan "tähtiä" käy!


Koulussa eilen oli päälle H&M:stä ostettu uusi kauluspaita. Omistan näitä jo yhden entuudestaan ja tykkään kovasti näiden mallista. Itselläni on hieman tavallista leveämmät olkapäät, joten jos paita sopii mahan kohdalta, olkapäät eivät mahdu mukaan. Näissä kuitenkin kaikki mitat ovat kohdallaan!



Pahoitteluni näistä kuvista, sillä hovikuvaajani Vaippi oli ikävä kyllä liian kiireinen eilen, jotta olisi ehtinyt kuvaajan tehtävänsä hoitaa kunnolla! ;D

4 kommenttia:

Kiitos kommentistasi <3