tiistai 4. maaliskuuta 2014

Espoo Blues Ladies Night

Eilinen Liigan runkosarjaottelu Blues-Ässät oli omistettu naisille tulevan naistenpäivän kunniaksi. Mukana oli monta yhteistyökumppania, jotka järjestivät mukavaa ohjelmaa kaikille naispuolisille katsojille. Mukana oli niin Elixia kuin myös täältä tuttu Kauheushoitola Aika Ihana. Itse olin järjestänyt Zalandon mm. otteluohjelmaan sekä toisella erätauolla järjestin rankkarikisan, jossa palkintona oli 50€ lahjakortti. Oli ihan uskomaton fiilis kun kerrankin pääsee kunnolla nauttimaan oman työnsä jäljestä!




Itse kävin aikaisemmin päivällä hieman testaamassa rankkariskabaa käytännössä, sillä arvuuttelin pitkään kuinka pitkältä matkalta kiekkoja olisi hyvä lämiä maaliin, jotta kisa ei olisi liian helppo tai vaikea. Kyllä tuo kaukalo vaan tuntuu niin valtavalta kun yksikseen tuolla vetelee vaikka katsomon puolelta se näyttää niin pieneltä. 

Jakku H&M / paita Nelly / Housut Zara


Asukuvia tuli myös tietysti otettua vessassa, sillä pelipäivinä on yleensä päällä hieman hienommat vaatteet.  Siirsin kerrankin kuvat sähköpostin kautta tänne ja vaikka kuvat on otettu puhelimella, eron huomaa kyllä heti. Kaikki edelliset kuvat on myös otettu iPhonella, mutta kun ne on siirretty suoraan Bloggerin sovelluksen kautta, laatu huononee ihan järkyttävästi. Ei siis enää ikinä sitä kautta.

Kaulakoru KappAhl - Holly & Whyte
Ennen peliä tuli myös haettua 100 ruusua naisille illan otteluun Ison Omenan Kaivokukasta ja siellä olikin tälläisiä ihania kukka-asetelmia. Vinkvink Sami, tämmöisen voisin ottaa meille kotiin.


Tänään olenkin saanut nauttia 38 asteen kuumeesta ja heräsin vasta puoli neljältä kun Sami tuli töistä kotiin. Tosi mukavaa olla taas vaihteeksi kipeänä ja vieläpä näin superkipeänä ettei voimia ole kuin nukkumiseen. Nyt taidankin siirtyä taas unten maille, sillä johan tässä on muutama tunti oltu hereillä. Huomiseen!

4 kommenttia:

  1. huippu toi sun blogin nimi! :D
    ja ihanan raikkaita noi sun kuvat :)
    http://roosaran.blogspot.fi/2014/03/kysymyksia-ilman-vastauksia.html

    VastaaPoista
  2. oi ootpa tosi nätti ja ihana asu näiden postausten kuvissa, etenkin tuo paita ja kaulakoru!:-)

    http://mari-janita.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Loistava bloginimi! :-D Todella ihana tuo asu ja tummansininen paita ja vihreä kaulakoru sopii hyvin yhteen!

    http://elviiraoona.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3