torstai 2. tammikuuta 2014

Espoo Blues - Kannattajan juhlapäivä 27.12

Viime viikonloppuna vietettiin jääkiekkokannattajan unelmaa, sillä perjantaina pelattiin ensin voitokas kotipeli ja lauantaina oli tiedossa vieraspelimatka Raumalle. Viime vuodesta alkaen järjestetty teemaottelu "Kannattajan juhlapäivä" sai tänäkin vuonna arvoisensa aloituksen sekä päätöksen.

(c) Toni Tukiainen

Ottelun alussa kannattajat järjestivät koko hallin kattavan Tifon eli katsomokoreografian. Tunnelma hallissa joulutauon jälkeen oli taas katossaan. Vieraaksi otteluun oli saapunut Lappeenrannasta sarjakolmonen SaiPa. 

(c) Toni Tukiainen

Espoon maalijuhlat alkoivat nopeasti ensimmäisessä erässä, kun ruotsalainen hyökkääjä Daniel "Super-Daniel" Widing pääsi laukomaan kiekon ohi Jussi Markkasen. 

(c) Toni Tukiainen

(c) Toni Tukiainen

Ottelussa Super-Danielin lisäksi maalinteossa onnistuivat myös puolustaja Kalle Kaijomaa sekä Liigan parhaimman nelosketjun hyökkääjä Ilmari Pitkänen. Vierasjoukkue SaiPa jäi voimattomana nollille. 

(c) Toni Tukiainen

Ottelua oli myös saapunut seuraamaan serkkuni Hanna poikaystävänsä kanssa ja itsekin sain kerrankin nauttia vapaaillasta katsomon puolella. Vaikea kuvitella, että runkosarja on jo saavuttanut puolivälin ja kevät lähenee kovaa vauhtia. Toivottavasti pelit jatkuvat Espoossa pitkälle kevääseen ja toistaiseksi pelit ovat kulkeneet alkuvaikeuksien jälkeen.

Ensi lauantaina Espoossa juhlitaan Kiekko-Espoo 30v juhlavuotta paikallispelin muodossa kun vastaan tulee Helsingin IFK. Ottelun teemaan ja Kiekko-Espoon historiaan voitte tutustua Espoo30.fi-sivustolla.

Tää on meidän Blegi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3