keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Hyvää huomenta!

Tänä aamuna heräsin siihen kun paras ystäväni soitti ja ilmoitti hän oli käynyt vihdoin hakemassa chihuahuansa kotiin! Tänään pääsen vihdoin sitten tapaamaan tämän ihastuttavan neidin kunhan ensin olen käynyt ripsihuollossa, sille onkin jo korkea aika.Eilinen päivä meni kokonaan Helsingissä, palkkapäivänä tottakai kaikki mahdolliset "ylimääräiset" pitää poistaa tililtä lojumasta. Ostin yhdet khakinvihreät farkut Kampin uudesta Companys myymälästä joka sattui sopivasti olemaan s-ryhmän liike ja henksuale tuli mukavana yllärinä! Tottakai kävin myös Gina Tricotissa mutta sieltä en löytänyt etsimääni.

Kävin myös Sokoksella etsimässä nestemäistä kajaalia kummitätini häämeikkiä varten ja sieltä mukaan tarttui Isadoran kajaalikynä. Ostin jo aiemmin tällä viikolla häihin MaxFactorin Smokey Eyes Effect luomivärikynän ja se osoittautui todella helpoksi ja näyttäväksi. Olisin halunnut ostaa sen alunperin mustana mutta häihin se voisi olla hieman liian rankka. Häitä varten ostin myös Accessorizelta yhden shampanjan värisen helminauhan.


Housut Saint Tropez, paita Gina Tricot, Meikit sokos ja Kicks sekä kaulanauha Accessorize.


Nyt pitääkin lähteä kohti Soukkaa ja Kerlin käsittelyyn! Ensin pitää vielä fiilistellä hieman One Republicia. Kuvia uusista ripsistä laitan sitten kun ne ovat sen näköiset että niitä kehtaa esitellä :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3