tiistai 30. syyskuuta 2014

Uusimmat kirpparilöydöt - clothes and scarves

Kävin pari viikkoa sitten Hannan kanssa pitkästä aikaa jäähallin kirpparilla ja taas tuli tehtyä upeita löytöjä. Kuten olen jo aiemmin kertonut, pyrin ostamaan nykyään kaikki vaatteeni kirpparilta ja myös omista vanhoista vaatteista olisi tarkoitus päästä eroon pikkuhiljaa.

Mitä kaikkea sitten tulikaan löydettyä? Tässäpä seuraa kuvapläjäys:

15215713678_3f05444c2d_o
Puinen teelaatikko 2€
Samantien kun näimme tämän laatikon Hannan kanssa, olimme sitä mieltä, että meillehän tämä kuuluu. Olen pitkään katsellut meidän keittiöön teelaatikkoa mm. Anttilan loppuunmyynneistä, mutta nyt sellainen löytyi sitten erittäin edullisesti. Myös tiskipöytämme sai hieman uutta ilmettä tämän myötä, mutta siitä lisää myöhemmin.

IMG_0584
Forever21-paita 6€
Tämän paidan löysin oikeasti Facebookin kirpparilta, mutta pääsköön nyt samalla esittelyyn. Kyseessä oli ensimmäinen netistä sokkona ostamani vaate ja onneksi kaikki sujui oikein mallikkaasti. Kovin usein nettikirppareilla moni joutuu huijatuksi, kun paketti mm. sattuu katoamaan kokonaan eikä lähetystunnusta löydy. Itsekin toimin erään Facebook-kirpparin ylläpidossa, tervetuloa sinnekin. Kirpparin löydät täältä.

IMG_0586
Monkin sifonkipaita 3€
Tämä paita lähti mukaan testimielessä, sillä olen aina karttanut kaikkea burgundin punaista. Ensimmäinen kosketus burgundiin oli käsilaukku, myöhemmin housut sekä pari hametta ja nyt sitten viimein ensimmäinen yläosa, jonka hankkiminen oli itselleni kaikkein vierasta. Yhden erittäin toimivan asun sain myös jo rakennettua tämän ympärille ja kunhan kyseinen asu on ylläni jälleen, esittelen sen täälläkin.

IMG_0587
Boomerangin yöhousut 50snt
Tässä oli kaikkein käsittämättömin löytö, nimittäin Boomerangin yöhousut 50 sentillä! Nämä on varmaan maksaneet 200 kertaa enemmän uutena, joten todella hyvä löytö. Rakastan ihania yöhousuja ja niiden on ehdottomasti oltava raidalliset. Nämä olivat täydelliset!

IMG_0589
Zaran farkut 4€
Nämä farkut ovatkin jo vilahtaneet aiemmin asukuvissa ja nämäkin ostin kokeilematta. Onneksi hoikistuneesta kropasta huolimatta koko oli jälleen nappivalinta.

IMG_0590
Hame 1€
Tämän hameen ostin myös hieman kokeilumielessä. Kyseessä siis Asoksen Wetlook-minihame, jonka ajattelin yhdistää neulottujen sukkisten kanssa näin syksyllä.

IMG_0592
Huivi 2€
Näitä huiveja katselin aikanaan Ginassa ja silloin en saanut (onneksi) aikaiseksi tälläistä hankkia, sillä nyt tämäkin tuli hankittua huomattavasti edullisemmin kuin uutena. Paljastettakoon, että tämä huivi sopii erinomaisesti tuon burgundin punaisen paidan kanssa!

IMG_8643
Huivi 2€, neule 2€
Nämäkin ovat samaisista asukuvista tutut kuin Zaran housut ja molemmat ovat siis kirpparilöytöjä. Nyt kun on taas syksy, kaipailin kaappiini uusia, mutta ennenkaikkia sopivan kokoisia neuleita. Molemmat ovat peräisin Gina Tricotista ja juurikin tälläisiä lällärivaatteita myös kaipailin pitkästä aikaa.

Kävin eilen Glitterissä höpöttelemässä tuttujen myyjien kanssa ja totesin, että pitää varmaan hankkia sellainen työpaikka mihin saa pukeutua ja jossa voi käyttää hieman näyttävämpiä koruja. Tykkäisin hirveästi keksiä uusia asuja, mutta nykyään asut rajoittuvat ainoastaan työmatkoille.

Mites teillä on syksyn vaatehankinnat edenneet ja käyttekö paljon kirppareilla?

2 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ihanaa, kiitos! :)

      Kirpparit on kyllä ehottomasti paras paikka shoppailla vaikka eihän siellä aina käy näin huikea tuuri kuin edellisellä kerralla :) Siks juurikin kierroksia kannattaa (ja pitää) tehdä vähän useammin!

      Poista

Kiitos kommentistasi <3