torstai 17. huhtikuuta 2014

Junaillen

Tänään koko päivä on kulunut iloisesti junassa. Olin suunnitellut katsovani koko 7 tuntia Himymiä sekä leffoja, mutta ensinnäkään junan netti ei tietenkään toimi kunnolla, joten sarjoja on turha koittaa katsoa. Yhden leffan katsoinkin nimeltään Charlie St. Cloud, jossa pääosassa oli Zac Efron. Kyseessä oli suht tyypillinen teinielokuva, johon oli lisätty päähenkilön läheisen kuolema mausteeksi sekä tietysti tyttö. Ihan katsottava leffa, mutta ei kuitekaan tarvitse katsoa uudestaan.


Tällä hetkellä juna seisoskelee Ylivieskassa ja vaikka onkin turhauttavaa kun juna vain junnaa paikallaan, on nämä kuitenkin lätkäfanille arvokkaita taukoja. Toinen finaali Tappara-Kärpät nimittäin alkoi juuri ja nyt on hyvä hetki keräillä 3G signaalia ja nauttia 5 minuuttia lätkästä. Junassa on muitakin Kärppäfaneja ja kaikki ovat yhtä harmissaan kun peli ei nyt sitten näy junassa. Lisäksi myös ärsyttää tietysti Tapparan johto, mutta onneksi aikaa on vielä pari erää kiriä ja mennä ohi.


Tampereen kohdalla oli pakko ihastella (tai vihastella) uutta tornihotellia. Olihan se korkea, mutta ei tuo ulkoasu ole kyllä mikään kaunis. Juurikin tuollainen nykyaikainen, joka ei ole kovin nätinnäköinen. Eipä sillä että Ilveskään olisi mitenkään kaunis laitos, mutta tämä on kyllä kamalampi.Ostin junamatkalle ja reissulle "hieman luettavaa". Ensimmäiseksi aion lukea näistä "Kiinan kadotetut tyttäret". Jokainen varmaan arvaa, että kirja käsittelee Kiinassa syntymättömäksi jääneitä tai vanhempien hylkäämiä tyttöjä, sillä Kiinassahan tyttölasta ei lasketa lapseksi vaan tyttö saatetaan jättää asemalaiturille, antaa adoptoitavaksi tai hylätä orpokotiin poikalapsen toivossa. Kirjan on kirjoittanut kiinalaissyntyinen toimittaja, joka kertoo kirjassa myös oman elämäntarinansa. Muut kirjat olivatkin sitten hieman iloisempaa luettavaa. Ostin yhden ruotsinkielisen rikosromaanin, Sophie Kinsellan naistenhömppäkirjan sekä Ranskaan sijoittuvan rakkausromaanin.

Enää junamatkaa olisi jäljellä 40 minuuttia, onneksi. Vaikka tämä ei ole ensimmäinen kertani junamatkalla, menisin silti mieluummin lentokoneella kun se on vaan niin paljon nopeampaa ja yleensä myös edullisempaa. Nyt kuitenkin koitan keskittyä loppumatkan toimimattomaan jääkiekko-otteluun sekä alan pakkailemaan kamojani, jotka olen levittänyt kivasti pitkin poikin. Kerrankin junassa on saanut olla rauhassa, toisin kuin esim. eilen illalla kun olin tulossa kotiin sitseiltä. Siitä kuitenkin myöhemmin lisää. Hyvää pääsiäistä kaikille!

14 kommenttia:

 1. Ooo, itsekin olen viime aikoina hamstrannut pokkareita, vaikken aina ehdi niitä heti lukeakaan! :) Tuo Kiina-kirja vaikuttaa mielenkiintoiselta, tosin tällä hetkellä ilmeisesti tilanne alkaa jopa hieman kääntyä Kiinassa, mikä on tietysti lohdullista kuulla, vaikka asiassa on varmasti vielä paljon tehtävää. Pitääkin etsiä tuo kirja käsiini!

  http://fashiontipsy.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toivottavasti toi tilanne tosiaan muuttuu. Täytyykin kirjoitella tuosta kirjasta enemmän kun oon sen loppuun lukenut. Herättää varmasti enemmänkin ajatuksia.

   Poista
 2. 7h junassa o_O . Oon nähny ton leffan myös, ei mikää vuokraamisen arvoinen:p

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Joo ei ollut kyllä mikään kummonen ite elokuvana, mutta osittain toki tosi jees :D

   Poista
 4. Ihanan selkeä ja vaalea ulkoasu, kuvat ovat myös suuria ja hyvälaatuisia. Teksti on helposti ymmärrettävää ja sulavaa. Blogi minun makuuni, liityn lukijaksi. :-)

  VastaaPoista
 5. Olipas hauska löytää toisenkin tietojenkäsittelytieteen opiskelijan blogi. Blogissasi on todella aito tunnelma mutta se on myös esteettisen kaunis. Aloititko kirjoittamaan blogia vuonna 2011 vai oletko kirjoittanut aiemmin jotain toista blogia? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Opiskeletko ihan yliopistolla vai myös amk? Joo koitan pitää tämän itseni näköisenä ja kertoa siitä ihan oikeestakin elämästä. Tää on eka blogi mitä oon kirjottanu ja oon tosiaan alottanu 2011 :)

   Poista
  2. Itse asiassa opiskelen yliopistolla. Jään ehdottomasti seurailemaan sun tekstejä! :)

   Poista
  3. Aattelinki et saattasit opiskella yliopistossa kun siellä yleensä puhutaan tietojenkäsittelytieteestä kun amkkilaiset puhuu vaan tietojenkäsittelystä :)

   Poista
 6. Tää on jännä, ku mähän en ole mikää kärppäfani. (ei se jääkiekko ikinä ole sillee kiinnostanukkaa mua :DD ) Noh nyt ku kärpät onki yhtäkkiä pärjänny nii onha niitä pelejä pitäny kattoa ja kuunnella. Sillonku ne viimeksi voitti, josta on toooosi pitkä aika. Muistan ku ne sieltä Helsingistä lensi Ouluun, nii mentiin sinne kentälle niitä kattomaa :DD !!

  http://llifeisadream.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. Sun teksti on tosi sujuvaa, joskus aina katon postauksista pelkät kuvat, mutta ihan huomaamattani olin jo lukenut tän koko postauksen :-D Tuo ''Kiinan kadotetut tyttäret'' vaikuttaisi melko hyvältä, vaikka varmaan melko surullinen onkin.. Pakko vielä mainita että blogillas on ihana ulkoasu! :-)

  http://tiiabc.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3