torstai 3. huhtikuuta 2014

Haaste: tavallista elämää 15 päivän ajan

Nappasin tämän haasteen Kristiltä ja haasteen tarkoitus on ottaa kuvia 15 päivän ajan seuraavista aiheista:

✰ AAMU – NAAMA – HIUKSET – RUOKA – TÄRKEINTÄ – PÄIVÄ – ILTA – PÄIVÄN KUVA 

Haasteessa tulee lisäksi kertoa päivän kuulumiset eli kertoilla mitä ikinä on tullut tehtyä tai oltu tekemättä. Voin jo ennakkoon varoittaa, että tuskin muistan alkutsempin jälkeen ottaa jokaisesta aiheista kuvia, mutta koitetaan nyt kuitenkin. Varsinaisesti haaste alkaa huomenna, joten ensiksi kerrottakoon 20 faktaa itsestäni:

1. Mikä on sinun horoskooppimerkkisi? - Kaksonen
2. Osaatko valehdella? - Välillä, mutta en kyllä missään vakavissa asioissa. Pieni huijaaminen sallitaan, mutta oikea valehtelu on kiellettyä.
3. Pidätkö itseäsi luotettavana? - Kyllä, sanoisin olevani luotettava.
4. Miksi aloitit bloggaamisen? - Hmm, en kyllä muista tarkalleen sen kummoisempaa syytä kuin se, että olin juuri murtanut selkäni ja olin pitkällä sairaslomalla. Oli luultavasti tekemisen puutetta juuri sillä hetkellä. Tässä sitä kuitenkin edelleen ollaan. 
5. Oletko onnellinen? - Olen! 
6. Kadutko jotain asiaa erittäin paljon? - Joitakin asioita varmaan, mutta ilman mitään hölmöilyjä en olisi nyt tälläinen kuin olen.
7. Raha vai rakkaus? - Rakkaus, hölmö kysymys.
8. Onni vai terveys? - Vaikea periaatteessa valita näiden väliltä, mutta varmaan kuitenkin ensisijaisesti onni. Sairaanakin voi olla onnellinen.
9. Olet yksin, sinulla on kylmä. Otat puhelimen käteesi, kelle soittaisit sillä hetkellä? - Herää kysymys miksi soittaisin kenellekään vain siksi että minulla on kylmä. Tässä tilanteessa kuitenkin todennäköisesti odottaisin bussia kotiin töistä tullessani, joten soittaisin varmaan kaverini läpi eli Hipari, Pupu, Akka tai Petra, joku heistä vastaa kyllä ja puhuu kanssani mm. ei mistään.
10. Mikä on sinun hurjin unelmasi? - Hurjista en kyllä tiedä, mutta haaveilen pääsystä pois S-Marketista sekä koulusta valmistumisesta. Kisuvauva olisi myös ihana <3
11. Etsi netistä tämän päivän ennuste koskien horoskooppiasi. - "Nyt on hoidettava eräs loppuviikon kannalta oleellisen tärkeä asia. Ota siis tauko kaikesta ja hoida se pois. Huomaat, miten kaikki muukin alkaa sitten sujua." Miten musta tuntuu että tein tämän oikeasti jo eilen nim: palautin vihdoin työharjoitteluraportin!
12. Kadehditko ihmisiä? - Kyllä, mutta en mielestäni huonolla tavalla. 

13. Millainen olisi unelma-sinä? - Rasvaprosentti olisi hieman pienempi, muuten olen oikeasti tyytyväinen :)
14. Kuvittele itsesi 10 vuotta eteenpäin. Missä olet ja mitä teet? - Toivoisin, että minulla olisi lapsia ja se kisuvauva! Muutoin en kyllä osaa kuvitella sen erikoisemmin, kaiketi omistusasunto olisi ihan kiva.
15. Suurin ensi kesän suunnitelma? - Töissä menee ensi kesä.
16. Milloin viimeksi itkit? - Itkeskelin viimeksi (tosi vähän kylläkin) viime viikolla kun The Good Wifen Will ammuttiin :/ 17. Miksi ihmiset seurustelevat, vaikka sanovat sen olevan hankalaa? - Miksi se nyt on hankalaa? Kyllä se parisuhde voittaa yksin olemisen, se se vasta hankalaa onkin. 
18. Seurusteletko? - Kyllä.
19. Haluatko mennä naimisiin? - 
Haluan.
20. Mitä mieltä olet tästä haasteesta? - Tiedä sitten mitä tulevan pitää, koitetaan nyt ainakin muutama päivä vetää kunnialla läpi :)


1 kommentti:

Kiitos kommentistasi <3