tiistai 1. huhtikuuta 2014

Glitterin goodiebag

Kävin viime viikolla Polhemilla tutustumassa Glitterin kevätuutuuksiin. Mukaani sain goodiebagin, jossa oli monenmoista hiusjuttua testattavaksi. Suurin osa näistä oli itsellenikin täysin uusia juttuja, joten onneksi sain mukaani myös hiusoppaan, jonka avulla voin sitten (yrittää) toteuttaa näitä huikeita kampauksia myös kotona. Ensimmäinen haaste tulee Aussie Blogawardseissa, joihin pitäisi keksiä vielä asuun sopiva kampaus. Onneksi Glitteriltä löytyy myös tutoriaalit kampausten tekemiseen, joten ehkä minunkin hiukseni ovat pelastettavissa!


Hiuslassojen (keskellä) käyttö oli itselleni aivan uutta, mutta näillä saa tavallisen ponnarin kiepautettua helposti uuteen uskoon. Ensin tehdään tavallinen ponnari, työnnetään lasson tikkuosa lävitse, sitten vedetään hiukset lenkistä ja lopuksi vedetään hiuksen ponnarin takaa ja näin näppärästi ponnari saa uutta ilmettä. Suosittelen tutustumaan hiusoppaaseen lassokampausten suhteen.

Nutturavalkki, mummoja pinnejä sekä hiusliitu

Jos ihmettelet mikä tuo pinkki hökötys on, se on nimeltään hiusliitu. Kannen alta paljastuu todellakin liitu, jota voit sukia hiuksiisi huoletta päiväksi ja nauttia esimerkiksi vaaleanpunaisista latvoista. Tämä lähtee pesemällä pois ja pysyy parhaiten vaatteita tahrimatta jos suihkutat päälle vielä hitusen hiuslakkaa. Tätä tulen kokeilemaan heti kunhan tervehdyn ja on syytä lähteä kotoa ulos!

NutturapinniKukalliset pinnit ja pannat ovat selkeästi kesän myötä tulossa muotiin. Näillä voit helposti loihtia itsellesi kesäisen kampauksen joko nutturan muodossa tai hiukset auki hulmuten.  Koska käyn jonkin verran EDM-bileissä, olin vallan innoissani tästä uudesta reiviraidasta jonka sain mukaani. Aiemmin hiuksissani on reiveissä ollut neonpinkki tekotukkaraita, mutta se oli jo parhaat päivänsä nähnyt. Nuo 2 valkkia on tarkoitettu banaaninutturalle, joka on myös kokeilulistallani. Koska itselläni on tällä hetkellä todella paljon pitkää tukkaa päässä, kampaukseen on syytä varata näitä kaksi. Tuo mustakin on jonkin sorttinen nutturahommeli, mutta nyt täytyy myöntää että minulla ei ole aavistustakaan miten sitä käytetään. Eiköhän siihen ohjeet löydy!

Tälläisiä juttuja sain tosiaan mukaan testattavaksi pannan ja kaulakorun lisäksi. Kunhan tosiaan tästä tervehdyn, on aika liiduttaa latvat pinkeiksi ja kokeilla kerrankin hieman erilaista hiustyyliä. Onko teillä kokemusta Glitterin hiustuotteista?

6 kommenttia:

 1. Onpas paljon erilaisia juttuja! Tuollainen kukkapanta voisi näyttää kivalta hiuksissa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sillä saa kyllä kivoja kampauksia ainakin muiden käsissä aikaiseksi, mulla menee vielä tovi harjoitellessa :) Mutta esim kun nutturavalkin kanssa yhdistää niin toimii!

   Poista
 2. ihana tuo kukkapanta :)

  http://elmiiran.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Aw, miten paljon kaikkea kivaa D: Voisin lähteä ryöstöretkelle..

  VastaaPoista
 4. Tosta hiusliidusta ois kiva kuulla juttua :)

  http://more-than-we.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suunnittelin tekeväni siitä postauksen heti kunhan vain paranen ja pääsen kotoota ulos hiukset auki, eli pysy kuulolla, se tapahtunee toivottavasti huomenna tai perjantaina :)

   Poista

Kiitos kommentistasi <3