perjantai 4. huhtikuuta 2014

Pink hair - thinking pink

Kerroin teille jo aikaisemmin Glitteriltä saadusta hiusliidusta. Eilen se pääsi vihdoin testaukseen ja lopputuloksesta olin itsekin yllättynyt. Vaikka väri on noin räiskyvän pinkki, tein lopputuloksesta hieman hillitymmän.


Itse liidun levittäminen oli yllättävän vähäsotkuista puuhaa. Vaikka kädet olivat ihan liidussa, liituhan lähtee pelkällä vedellä pois. Väriä laitoin pelkästään hiusten latvoihin ja levityksen jälkeen suihkuttelin niihin vielä varovasti hiuslakkaa, jotta liitu pysyisi paremmin paikoillaan.


Aluksi pelkäsin että liidusta lähtisi väriä vaatteisiin, mutta luulo osoittautui turhaksi. Uskalsin pitää koko päivän valkoista paitaa päälläni eikä siihen ollut iltaan mennessä tarttunut yhtään väriä. Liidun kanssa ei käy siis niinkuin niiden onnettomien vappuhiusvärien kanssa, jotka tahraavat kaiken.Kokeilin pitää hiuksia myös sotkunutturalla ja tuo pinkki pilkahdus toi siihen mukavasti lisää ilmettä. Nyt aamulla herätessäni väri oli edelleen päässäni eikä se mielestäni kaipaa lisäämistä.

Ihan joka päiväiseen käyttöön tämä ei ihan mene, mutta näin keväällä tulen varmasti käyttämään tätä ihan vain piristyksenä normaaliin arkeen. Joskus nuorempana haaveilin koko pinkistä tukasta, mutta näin hieman vanhempana nämä latvat saavat riittää.

Mitä mieltä olette lopputuloksesta? Mauton vaiko ehdoton hitti?

5 kommenttia:

 1. Ihan kiva mut itse en kyl omaan päähäni todellakaan joka päivä pistäisi :D tulisi vähän sellainen teini-ernu-olo :D mut ainaki vappuna ois hyvä!

  Miltä hiukset tuntuu ton kanssa? Tuleeko sellainen "karhea" tunne niinkuin vappuväreillä tai "kova" niinkuin hiuslakalla vai tuntuuko hiukset mitenkään erilaiselle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei ole menossa päähän joka päivä, ei makeaa mahan täydeltä! Kieltämättä tuli vähän sellainen ernuolo, niinkuin sanoinkin että joskus teinivuosina haaveilin pinkistä tukasta :D Olin kaiketi salaa vähän ernu.

   Hiukset tuntuu ennen lakkaa ihan normaalilta , kun tää on tosiaan ihan sellaista liitua eli menee ihan jauhoksi/puuteriksi. Ehkä hiuspuuteri olisi kuvaavampi ilmaisu tälle? Jos ei liikaa suihkuttele lakkaa latvoihin (ei sellaisiksi tönköiksi ja koviksi) niin ei värin lisäksi huomaa mitään eroa.

   Poista
 2. Kivan näkönen sulla tuollanen pinkki pilkahdus! :)

  VastaaPoista
 3. Ihanan piristävä pinkki! Mä haaveilen persikansävyisistä/"pinkahtavista" hiuksista, mut en taida uskaltaa. :P Näissä on sen verran kiva väri tällä hetkellä!

  Milla / millamainen

  VastaaPoista
 4. On kyllä kiva piristys tuommonen hiusliidulla tehty väri latvoihin! Varsinkin näin keväällä kiva tuo pinkki pilkahdus :) Pitäis itekkin kokeilla!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3