maanantai 7. huhtikuuta 2014

15 päivän haaste: päivä 3

Eilen olikin pitkästä aikaa terve vapaapäivä. Olimme sopineet Suvin kanssa menevämme "aamulla" kirpparille Suvilahteen sekä hakemaan eräät yöpöydät, jotka ostin Strictly Stylen ihanalta Hannalta huikeaan 10€ yhteishintaan. Aamulla sää oli vähintäänkin masentava eikö kirppareillakaan kiertely parantanut fiilistä. Suvi onneksi löysi Suvilahdesta itselleen Makian takin käyttämättömänä hintaan 20€, mutta itse en löytänyt reissulta mitään edes etäisesti kiinnostavaa.


Ajoimme ensimmäisen kerran Suvilahden ohi 11.45 ja kirpparin ulkona oli yhtä paha jono kuin keskiviikkona XXL:n avajaisiin. Päätimme suosiolla mennä vielä vaihtamaan Suvin setelit kolikoiksi ja onneksi jono oli kaikonnut sisälle kun palasimme takaisin. Toisaalta en tiedä oliko siellä sisälläkään yhtään mukavampaa, koska tungos oli ihan valtava ja ihmiset vaan tuuppivat tosiaan rumasti kyynerpäillään pois tieltä. Vaikka en pelkääkään väkijoukkoja, silti pienoinen ahdistus pääsi yllättämään ja poistuttiinkin paikalta hyvin nopeasti. Viimeksi jäähallin kirpparilla aikaa vierähti huomaamatta pari tuntia, mutta täällä viivyimme pakolliset 30 minuuttia. Toiste ei tarvitse tännekään kyllä tulla ennenkuin alkuhuuma laantuu.

Myöhemmin kävimme vielä Maxillissa järjestetyllä Fashion Kirppiksellä, mutta sieltäkin poistuttiin varmaan alle kymmeneen minuuttiin. Kaikista pahimman kolhun reissulla sai kyllä Kaivarin Kanuuna, jota yleisesti on pidetty hyvänä itsepalvelukirpparina, mutta nyt se oli täynnä ylihintaista roskaa. Mm. Hilfigerin valkoinen neule, jossa oli jäätävän kokoinen meikkivoide tarha rinnuksilla ja tuskin olisi lähtenyt pesussa pois, maksoi 15€. Lisäksi Kanuunan henkilökunta oli aivan jostakin (en viitsi käyttää rumia sanoja vaikka tekisi mieli). Ilmeisesti yhtäkkiä sovittaminen sovituskopeissa oli kielletty ja siitä tultiin ilmoittamaan todella tökerösti vaikka juuri Suvi oli sinne asti päässyt jonotettuaan ensin hyvän tovin. Päätettiin yksissä tuumin, että oli toistaiseksi viimeinen visiitti sinnekin.

Onko teillä millaisia kokemuksia näiltä kirppareilta?

Kirppistelyn jälkeen päätettiin lähteä brunssille Buzaan, joka on tuttuni omistama paikka Jätkäsaaressa. Meidän piti jo viime kirpparireissun jälkeen mennä tänne, mutta silloin hiilarittomuuteni esti sen. Nyt kuitenkin sallin itselleni pienen hiilariannoksen croissantin sekä pastan muodossa. Brunssilla oli hintaa 20€ ja kaikki oli niin hyvää. Buzan sijainti on lisäksi todella helppo myös espoolaiselle, sillä tämä on aivan Verkkokaupan vieressä. Tilat olivat myös paljon isommat kuin oletin ja täältähän löytyy myös viihdettä peleistä tykkääville ihmisille. Kehuinkin tätä paikkaa jo heti tänään töissä.


Illalla tiedossa oli vielä tankotanssia pitkästä aikaa ja voi että, voin sanoa olevani taas koukussa. Salitreenaamisen jäljiltä kropasta löytyy niin paljon enemmän voimaa, että vanhat liikkeet sujuivat helposti ja uusiakin uskalsin kokeilla ilman pelkoa tangolta tippumisesta. Tutut palovammat ja mustelmat löysivät myös jo takaisin kroppaani, mutta onneksi paikat tottuvat äkkiä taas tankoiluun. Lisää tankoilusta voit lukea Fashionable Fitness Friendsin puolelta.

Tämä haaste itsessään alkaa tuottamaan jo vaikeuksia, sillä minulla ei ole tältä kuluvalta päivältä kuin yksi kuva ja kello on jo puoli seitsemän. Saas nähdä kuinka käy.

6 kommenttia:

 1. Voi että,toi kirppari näyttää niin kivalta.:) Ite kävin vkl Jäähallin kirpparilla,Jyväskylän kirpparilla ja siskon kaapilla.:D Tuloksen voi lukea mun uusimmasta postauksesta....

  Kiinnostavan oloinen myös tuo tankoilublogi!!

  VastaaPoista
 2. oot tosi kaunis!!! :O :) ja kivaa tekstii kirjotat jäin myös lukemaan (:

  t:http://seuwiteumiss.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Musta olis niin kiva kokeilla tuota tankotanssia, en vaan ole saanut itseäni vielä lähtemään. Tai saa nähä saanko koskaan :D !! Ja olet todella kaunis :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3