keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Ripsihuolto @ Beauty Studio Chelsea

Kävin maanantaina huollattamassa ripseni Beauty Studio Chelseassa, joka sijaitsee Helsingin keskustassa osoitteessa Annankatu 28. Olin ostanut Grouponin kautta lahjakortin, jolla sain ripsienpidennykset hintaan 30€. Paikka oli minulle entuudestaan täysin tuntematon, joten otin pienoisen riskin kun valitsin tehdä seuraavat ripseni täällä. Riski kuitenkin kannatti ja olen enemmän kuin tyytyväinen lopputulokseen. Ensinnäkin studio hurmasi minut jo pelkällä ulkonäöllään. Itse ripset tehdään toimitilan yläkerrassa, jonne vie ihanat pinkit portaat. Muutenkin sisustus ja työntekijöiden asut olivat tyttömäisen hempeät.Studiossa tehdään muutakin kuin ripsienpidennyksiä, mutta minulle ripset tehnyt työntekijä (en tajunnut kysyä nimeä) tekee kuulemma pelkästään ripsiä ja toinen työntekijä sitten hoitaa muut. 

Ripsiin minulle laitettiin tällä kertaa 14mm pidennykset, jotka ovat millin pidemmät kuin mitä minulla viimeksi oli. Olen itse näihin ripsiin aivan rakastunut, sillä ensimmäiset ripseni Kerlin tekemänä olivat juuri tälläiset. Sami tietysti kommentoi että ovatpa nämä pitkät, mutta itse tykkään näistä kyllä juuri tälläisinä. Lopputulos ei sinänsä ole ehkä kaikkein luonnollisin, mutta koska ripsienpidennykset ovat nykyään arkipäivää, mielestäni nämä saavatkin olla tämännäköiset. 


Tälläiseltä näytän myös muuten täysin meikittä :) Kyllä nuo ripset tekee paljon ulkonäköön ja eniten ne säästävät kallisarvoista aikaani aamulla.

Onko teillä kokemuksia ripsienpidennyksistä ja millaisista ripsistä itse pidätte?

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi <3