sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

15 päivän haaste: päivä 2

Eilinen päivä meni tuttuun viikonloppuiseen tapaan S-Marketissa. Tällä kertaa aamulla heräsin jo hyvissä ajoin ennenkuin töihin piti lähteä, vaikka yleensä herään vasta sitten kun on aivan pakko. Tiedossa oli tietysti kalatiskivuoro kun oli lauantai. Selkämurtuman takiahan minä en saa enää pelkästään kassalla istuskella, sillä kiertoliike on täysin mahdoton tällä selällä.


Aamulla ehdin lukea tosiaan hetken kirjaakin ennen kuin jouduin lähtemään töihin. Tämä on itseasiassa ensimmäinen Nälkäpelin kirja jota luen ja olisi ehkä ollut loogisempaa lukea myös muut osat ennen tätä. Kuitenkin kun leffat on nähty (vaikkei varmasti ole sama kuin kirjat) niin juurikin leffojen takia en jaksanut odottaa viimeistä osaa, jotta saisin tietää miten tämä homma päättyy. Vielä on puolet kirjasta lukematta, sillä koitan lukea tätä vähän säästellen, jottei seuraavaan elokuvaan olisi niin pitkä aika.


Eilen oli ihana päivä, jonka sain onneksi viettää sisällä. Parasta päivässä oli kuitenkin se etten pitkästä aikaa tuntenut itseäni enää kipeäksi vaan oikeasti virkeäksi ja iloiseksi. Töissäkin jaksoin jopa siivoilla ahkerasti pitkin iltaa.


Tyylikäs S-Market lookki eikö vain!


Koska kaupassa tauot ovat niin pirun lyhyitä. oli päivän ateriana kanaceasarsalaatti kylmäsavulohella ja oikein tyylikkäästi tarjoiltuna. Onneksi tauolla ehti kuitenkin sen verran rentoutua että syömisen lisäksi ehdin pelata myös parit Candy Crush Sagat. Edelleen ollaan onneksi jumissa siinä samassa tasossa missä ollaan oltu jo parisen kuukautta...


Tämä onkin itseasiassa screenshotti kännykästäni, sillä kotimatkalla Ruutu ja jääkiekko oli tietysti ensimmäisenä mielessä. Vaikka peli päättyikin varsinaisella peliajalla tulokseen 0-0, harvoin sitä näkee noin viihdyttäviä otteluita ilman maaleja. Valitettavasti Lukko meni sitten voittamaan ottelun alle minuuttiin jatkoerässä, joten vähintään 2 peliä välieriä täytyy vielä katsoa. Toivottavasti Kärpät selvittää tiensä finaaliin, jotta pääsen niitä sitten pääsiäisenä faijani kanssa katsomaan.

Muutoin päivän aikana ei tapahtunut mitään sen kummallisempaa, mutta tärkeintä päivässä oli ehdottomasti parempi fiilis. Siitä ei nyt kuvaa tietenkään saa, mutta toivotaan että nyt tämä parantuminen vihdoin on pitkäaikaista. Palaillaan taas huomenna uusien kuvien muodossa!

4 kommenttia:

 1. Miten sun selkä kestää saliurheilut ja tankotanssit jos et pysty olemaan kassalla? (Tiedän kyllä itsekin kassalla istuneena että se on yllättävän viheliästä selälle!) Mulla on itsellä selkä usein kipeenä, enkä oo uskaltanut sen takia kokeilla tankotanssia, sillä oon luullut että se ei sopisi selälle. Mutta sulla ei ilmeisesti oo kipeytynyt siinä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh, mun selkä on murtunut nikamasta 7 (about rintsikoiden kohdalta) ja se on luutunut sillä tavoin ettei se yksinkertaisesti kierry puoleen eikä toiseen. Kiertoliikkeestä mihin selkä ei kykene niin syntyy se selkäkipu. Jos taivuttaa esim. eteenpäin niin ongelmaa ei synny. Tosin jos koittaa tehdä esim siltaa ja taivuttaa selkää notkolle, sekään ei onnistu ton murtuman takia.

   En tiiä millaset sun selkäkivut on kun omani johtuu nimenomaan tästä syystä? Lääkärini myös patistaa mua nimenomaan salille vahvistamaan selkälihaksia, jotta se selkäkipu ei yltyisi. Tosin tietyt liikkeet on jätettävä suosiolla pois.

   Poista
  2. En oikeen itekään tiedä mikä mun selässä on, yleensä se kipeytyy esim. pitkään kumarassa lukiessa aika samasta kohtaa kun sulla on ollut toi murtama. Lääkärien mukaan ihan lihasperäistä, mut vetää nikamat silloin jotenkin ihan jumiin! Sit välillä ei taas yhtään mitään.. Munkin pitäisi varmaan alkaa tekemään lihaskuntoa enemmän, että saisin kunnon tukea selkälihaksiin, aerobista teen kyllä aika paljon.

   Mut hyvä että pystyt noinkin hyvin treenaamaan! Selkämurtumat on mun ymmärtääkseni vaikeita parantumaan.

   Poista
  3. Selkävaivat on kyllä kaikin puolin tosi mystisiä kun niitä vaivoja joko on tai ole tai sitten on jotain siltä väliltä. Välillä mulla myös alaselkä kipeytyy kun selkä on liian pitkään suorana ja hyvässä ryhdissä (murtuman takia) mutta alaselän kipuun taas auttaa mytyssä oleminen mikä ei taas sovi murtumalle yhtään. Koita siinä sitten olla :)

   Treenaaminen kyllä kaikesta huolimatta mulla auttaa vaivoihin noin yleisesti, mutta tosiaan vamman takia tietyt jutut on ihan mahdottomia. Jos sullakin olis tukilihakset hyvässä kunnossa niin ei siitä varmaan haittaakaan olisi :)

   Tosiaan tosta parantumisesta, että nyt 3 vuotta murtuman jälkeen ei sille voi oikein enää tehdä mitään kun se nyt sattuu olemaan tuollainen ja sen kanssa on vain elettävä.

   Poista

Kiitos kommentistasi <3