sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Teekkarityttöjen kevätkirppis

Käytiin tänään teekkarityttöjen kevätkirppiksellä Suvin kanssa myymässä hieman vanhoja vaatteita pois. Enemmästäkin olisin ollut valmis luopumaan, mutta 2€ hinta tuntui olevan melko kova. Itse tapahtuma oli hyvin järjestetty. Paikkana toimi Servin mökki aka Smökki Otaniemessä. Pöytäkin oli ilmainen, joten kyllä se 5 tunnin istuskelu siellä meni kokemuksestakin, vaikka kassa karttuikin vain 11€:lla. Ei siellä kyllä kukaan muukaan oikein saanut mitään myytyä mitä nyt viereisistä pöydistä kuultiin. Noh, kesällä sitten suunnataan "oikeille" kirppareille kuten esim. Hietsuun.


Tälläiseltä meidän pöydässä näytti. Suvi pääsi eroon mm. vanhasta talvitakistaan 10€ hintaan ja itse tosiaan sain myytyä vanhoja, itselleni tarpeettomia vaatteita 11 eurolla. Tarkoituksenamme ei ollut saada rahaa vaan yksinkertaisesti saada vanhat vaatteet "parempaan kotiin". Muutamaa mekkoa moni kävijä hypisteli ihaillen, mutta silti sain poistua kotiin vielä se mukanani. Viimeisenä tuntina laskettiin hinnat vielä 1€/kpl, mutta sekään ei tuntunut houkuttelevan ostajia sen kummemmin. Sitä jäin ihmettelemään kun kuitenkin myytiin esim. hyväkuntoisia Onlyn farkkuja yms. joiden alkuperäinen hinta on ollut reilusti 50€ paremmalla puolella. Vaikka eihän kirpparilla sillä alkuperäisellä hinnalla saisi mielestäni ollakaan merkitystä.

Mira-pupukin piipahti paikalla ja ehdotti joskos järkkäisin blogikirppiksen, joten nyt siis kysymys teille lukijoille, että olisiko sellaiseen kiinnostusta? :) Ihan kaikkea mitä tässä pöydässä oli, tuskin laittaisin sinne myyntiin, mutta esimerkiksi mekkoja, farkkuja ja kenkiä olisi myydä mikäli kiinnostaisi.

2 kommenttia:

  1. Kirppiksellä ihmisiä rajoittavat kai eniten sovitusmahdollisuuden puuttuminen, joskin 1€ hinnalla ei luulisi olevan niin väliä, jos joku vaate ei ihan täydellisesti sovi... Ja joillakin kirppiksillä on myös sovituskopit.

    Blogikirppis kuulostaa kivalta, mutta juurikin tuo sovitusmahdollisuuden puute edellyttäisi, että vaatteista olisi saatavilla suhteellisen tarkat mitat, etenkin sellaisten vaatteiden osalta, jotka vaativat hyvää istuvuutta.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3