torstai 11. huhtikuuta 2013

Dagens 11/04/13

Tänään olin koulussa hieman keväisimmillä vaatteilla eli päälleni oli eksynyt pitkästä aikaa hame. Tämä hame oli myös varmaan toista kertaa päälläni, sillä tämähän hajosi käsiin jo ennen ensimmäistä käyttökertaa eli oli todellista Zara-laatua. Onneksi sain sen korjattua, jotta oli taas kerran käyttökelpoinen.

Lisää kuvateksti
Hame ja toppi Zara / sukkahousut H&M / neule Vila

Tämä toppi on löytö viime kesältä ja olenkin aivan ihastunut siihen. Viimeksi kun piipahdettiin Zarassa Bettinan kanssa, huomasin että sinne oli tullut hieman samantyylisiä vaatteita. Kunhan tuo kevät ja etenkin kesä sieltä saapuu, aion hieman kenties tyhjentää Zaran hyllyjä. Nyt kuitenkin säästelen hieman rahojani vielä toistaiseksi.


Ostin muuten vähän aikaa sitten uuden kameran ja en tiedä huomaako näistä kuvista sitten mitään eroa iPhoneen (kyllä kai). Kuvaaminen varsinkin itselaukaisimella on vielä hukassa, mutta eiköhän tämä tästä lähde. Koneeltani myös puuttuu kunnollinen kuvankäsittelyohjelma, mutta eiköhän sekin asia pian korjaannu. Nyt kuitenkin torstai-tradition pariin eli raidille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3