lauantai 20. huhtikuuta 2013

Lippulaivan naistenilta

Alkuun jälleen pahoitteluni hitaasta postaustahdista. Vaikka kaikkea tuntuu kokoajan tapahtuvan mm. salin puolella, en siltikään saa aikaiseksi kirjoittaa mitään. Noh, onneksi koulu loppuu niin tulee sitten ehkä töiden ohella tehtyä enemmän ja kirjoiteltuakin enemmän. Kohta alkaa myös jääkiekon mm-kisat ja minuthan nähdään tänä vuonna IT-puolella hommissa, hui!

Noniin eli torstaina äitini oli ilmoittanut minut, mummini, hänet ja ystävänsä Lippulaivan vuotuiseen naisteniltaan. Luvassa oli tarjoilua eli alkuun buffetti, jossa oli suureksi ilokseni paaaaaaljon katkarapuja. Äitini ja ystävänsä tuntuivat olevan enemmän innoissaan mm. olut- ja siiderimaistiaisista, joista en minäkään ihan kokonaan kieltäynyt. Fostersin uusi limeolut osoittautui huippuhyväksi ja sekin sisältää vain n 2,5% alkoholia, eli ihan ykkösolutta siis. Lisäksi itse löysin vichypuolelta löysin itse parhaimman uutuuden, nimittäin Olvin uuden Kevytolo piristävän. Muutoin siis ihan tavallinen vichy, mutta sisältää yhtä paljon kofeiinia kuin esimerkiksi kahvi ja makukin oli mahtava, suosittelen!


Balanssi Piristävä 0,5l
Ennen tilaisuutta kävimme nopeasti piipahtamassa Lindexillä ja ostinkin sieltä jo aiemmin bonganneeni statement-korun. Olisin halunnut kierrellä kauppoja itse enemmän, mutta joku nainen päätti vallottaa Lindexin kassan yli 250€ tilpehööriostoksilla, joten siinä se aika sitten menikin.Hieman kahdeksan jälkeen kaikki ajettiin ulos keilahallilta, jossa tilaisuus oli pidetty joten pääsin minäkin kotia kohti. Käytiin vielä nappaamassa mukaan ruusut alakerran Seilorista. Kivaa oli ja ensi vuonna uudestaan kenties!


Pakoilin kun äiti kuvas + mummi :)

3 kommenttia:

 1. oh my freakin god. i totally need that crystal statement necklace!! if you don't mind may i ask where did you get that? (let me know on my blog ;p)
  A
  xx
  http://epiquemoi.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Onpa nätti tuo Lindexin koru! Lindexillä on ollut nyt viime aikoina vaikka mitä kivoja kaulakoruja ja käsikoruja myynnissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kieltämättä aivan ihana :) Jep, Lindex on myös petrannut viime aikoina vaatteissaan ja koruissa! Viimeksi tänään jouduin hidastamaan vauhtia sen ohi mennessäni :)

   Poista

Kiitos kommentistasi <3