perjantai 2. joulukuuta 2011

Pacifique Waikiki

Pacifiquen liput tulivat siis myyntiin torstaina klo 9 ja olinkin heti aamulla valppaana varaamassa itselleni 3 vip-lippua perjantain setille. Olinkin onnekas ja sain haluamani, kieltämättä hienoisella tuurilla :) Ikinä aiemmin en ole tapahtumassa ollut ja nyt haluan sinne ehdottomasti päästä. Yleensä ilmeisesti tuo lauantai on ollut suositumpi mutta silloin ollaan jo menossa Rise Againstin keikalle Circukseen niin tyydytään sitten perjantaihin. Ja varmaan se onkin ihan hifistelyä tuon päivän kanssa :) 


Tänä vuonna Pacifique on siis nimeltään Waikiki, ja se järjestetään tuttuun tapaan Serenassa. Esiintyjistä en vielä tiedä mitään, en tiedä onko edes ilmoitettu mutta ei sen niin väliä, hyviä ovat varmasti kuitenkin :) Liput tosiaan maksoivat hitusen yli 60e per lippu, mutta olen kuullut että vip-lippu on satsauksen arvoinen. Normilippu oli muistaakseni 46e tms. 

Asuvalintaakin joutuu tuonne hieman pohdiskelemaan :D Tottakai kyseessä on bikinit ja suuntasinkin ensimmäisenä Victoria's Secretin sivuille. Siellä on tunnetusti kauneimmat bikinit :) Valinnanvaraa löytyy liiaksikin, parhaimmillaan auki taisi olla auki 20 ikkunaa joista sitten pakotin itseni eliminoimaan 2 kivointa mallia joista sitten päätin kummat tilaan maaliskuuksi. 


Päätin sitten valita kuitenkin nuo oikeanpuoleiset :) Hintaa kyseisellä setillä on dollareissa 52 ja euroissa sitten hieman vähemmän. Pitää kuitenkin vielä tutustua kaikkiin noihin tullimaksuihin yms toimituksiin ennen tilaamista :) 

2 kommenttia:

  1. http://www.tulli.fi/fi/yksityisille/netista_ostaminen/nettituonti/tavarakoodin_valinta/index.jsp

    VastaaPoista
  2. tosi kivat noi bikiinit (::

    http://turnthevolumelouder.blogspot.com/

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3