lauantai 3. joulukuuta 2011

Lauantaiiiii

Lauantai on täällä taas ja ihan leppoisa vapaapäivä tänään onkin ollut. Nukuin pitkään koska valvoin pitkään, vain siis puoli kuuteen aamulla :D Yksin kun tässä kotona ollaan niin tuli hieman pelattua CS ja luettua vielä kirjaa kun en osannut yksin nukkua :/ Tänään tiedossa on illemmalla varmaan hieman samaa suunnitelmaa. Ensin katselen tuosta parit 90210 eli Beverly Hillsit pois alta ja sitten taidan suunnata pelikentille.


Huomenna olisi ollut töitä mutta tuossa laskeskelin että saisin aivan liian paljon palkkaa niin soitin työkaverille että soisiko minulle vapaapäivän :) Kyllähän tuplaliksa kelpasi ja saan siis laiskotella huomisenkin kotona. Tarkoitus on kuitenkin mennä 90minuutin HotJoogaan Esporttiin ja sitten ehkä vielä vähän salille sen jälkeen jos en ole ihan kuollut. Tänään kävin Kauklahdessa katselemassa mieheni sählymatsin, takkiin tuli ja pahasti. Matsi taisi päättyä 9-5 tai jotain siihen suuntaan. Onnistui se Samppa kuitenkin maalin tekemään ja sain sen myös kivasti nauhalle. Olisin sitä editoinut jos editointiohjelma olisi suostunut yhteistyöhön iPhonen videoiden kanssa mutta ei niin ei :/

#44 <3
Kuva on keltainen johtuen sählyhallin kamalasta valaistuksesta. Häiritsi oikeen itteänikin tuo valon väri. Kamerassa se nyt näyttää tottakai vielä hirveämmältä. Muutoin tällä puhelimella saa ihan hyviä kuvia näin kännykän kameraksi, taitaa olla 8 megapikselin kamera tässä mallissa. Taidankin jättää suosiolla pokkarini kotiin Ruotsin reissulla, siinä kun on vain 5 megapikselin kamera.

Työlookkia torstailta :D

Sain myös vihdoin ruusuja torstaina pitkän työpäivän jälkeen <3 Kyllä näitä onkin odotettu :) Olin kyllä totaalisen yllättynyt kun työpöydältäni löytyikin tälläinen nippu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3