keskiviikko 21. joulukuuta 2011

Vill ha: Union jack

Eilen kun käväisen Sellossa moikkaamassa yhtä membua (kaveria), bongasin lisää Union Jack-aiheisia tavaroita. Accesorizessa näin näitä lippuaiheisia clutcheja, hieman jäin miettimään että tahdonko sellaisen tosiaan. Mutta yhtä asiaa en saa mielestäni, ruotsalainen kaverini Jenny laittoi eräästä paidasta kuvan facebookkiinsa ja siitä lähtien olen sitä mielessäni pyöritellyt.

Kyse on siis tälläisestä neuleesta, jolla on hintaa 39,95€. Itse en _ikinä_ ole edes harkinnut laittavani päälle mitään missä olisi punaista. En pidä väristä vaatteissa tai oikeastaan missään muuallakaan. Nettikaupastahan tuollaisen saisi kivasti ja vaivattomasti, mutta taidan silti ensin marssia lähimpään liikkeeseen ja sovittaa sellaista. Jos neule ei olekaan hyvä, en halua kokea sitä palautusrumbaa. 


Nämä kaksi metsästin Accesorizen nettisivuilta. Se näkemäni clutch ei siis ole kumpikaan näistä, noudattelee kyllä hyvin samaa tyyliä tuon vasemman puoleisen kanssa. Tulipa muuten mieleeni, että ihanainen hoNo-ystävänihän toi minulle lippukuvioisen paidan Lontoosta kun siellä vieraili. Taidankin laittaa sen päälleni työmatkan ajaksi. 

2 kommenttia:

  1. Hei ihan tosi tyhmä kysymys, mutta tiedätkö saako tota neuletta enää mistään? Ja mistä kaupasta se oli? Näin meinaan lentokentällä yhden tyypin päällä tuon ja ihastuin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Neule oli Gina Tricotilla myynnissä viime vuoden lopusta parisen kuukautta eteenpäin. Itsekin jäin ilman tätä neuletta vaikka tilasin sen nettikaupasta kun eivät saaneet sitä ikinä toimitettua. Tuskin on enää saatavilla Ginalta, mutta kannattaa varmaan katsella huuto.nettiä yms läpi jos tärppäisi :) Tosin voithan vielä kysyä Ginan asiakaspalvelusta sattuisiko vielä olemaan jossain jemmassa.

      Poista

Kiitos kommentistasi <3