torstai 15. joulukuuta 2011

Big Brother Finaali 2011

Sunnuntaina 11.12.2011 olimme seuraamassa livenä Big Brother 2011-finaalia, ja saimme vihdoin päästä halaamaan omaa Tanjaamme, jota olimme jo monet kerrat olleet vastassa mutta tähän asti turhaan. Nyt oli kuitenkin vihdoin varmaa että Tanja sieltä talosta oikeasti ulos asteleekin. Sai vain jännittää että kuinka monta asukasta näemme haastatteluissa ennen Tanjaa. 

Janica, Mikael, Suvi, Tanja ja Ben

Niinhän siinä loppujen lopuksi kävi, että Tanja sijoittui finaalissa neljänneksi. Ainoastaan Ben jäi kyllä vähintäänkin ansaitusti Tanjan taakse. Olisin itse kyllä sijoittanut ystäväni korkeammalle ja ainakin Suvin eteen. Äänestysprosentit kuitenkin puhuivat puolestaan ja tarpeelliset äänet jäivät saamatta. Edessäni istunut pornokuningas Mr.Lothar kertoi että heillä oli 10 ihmistä kokoajan vetämässä turboääniä Janicalle, ilmeisesti voitto suurimmaksi osaksi tämän piikkiin. Mikaelin äänet johtuivat luultavasti jo varmistuneesta finaalipaikasta sekä täten säästyneistä euroista. En ole koko kauden aikana oikeastaan ymmärtänyt mikä siinä Mikaelissa on niin hienoa ylitse muiden asukkaiden. Olihan siellä tosin asukkaita joilta puuttui viihdearvo (Minna), oli kilahtelijoita (Terhi ja Tanja), entuudestaan tuttuja turhia julkkiksia (Jeppe ja Tamer) ja mukaan oli koottu myös tavallista typerämpiä blondeja (Annika). 



Kokonaisuudessaan seurasin Big Brotheria hyvin vähän televisiosta. Uutiset luin kyllä miltei kaikki joka päivä, mutta iltaisin en jaksanut telkkaria tuijottaa. Näin kaiken tarpeellisen joka sunnuntai Talkeissa ja useimmiten paikan päältä. Finaali-ilta ei juurikaan eronnut mielestäni tavallisesta Talk Show-illasta, jotenkin finaalin päättymisen jälkeen jäi tyhjä olo että tässäkö tämä nyt sitten oli. 



Amarillo oli vieläkin suurempi pettymys. Mentiin ystävieni kanssa Mikonkadun Amarilloon katsomaan Tanjaa uudestaan, kun ajateltiin että siellä ehtisi enemmän tyttöstä nähdä ja jututtaa kuin suoraan Talk Show'n jälkeen. Pettymys oli kuitenkin karvas. Ensimmäiseksi kun saavuttiin paikalle, juontajat Elina ja Susanna esittelivät kaikki vanhat asukkaat. Oikeasti, ketä enää kiinnostaa tässä vaiheessa jo pudonneet (tai karanneet) asukkaat joilla on jo ollut oma iltansa häätönsä jälkeen. Kaikista naurettavinta oli talosta karanneen Tian käytös, siellä se patsasteli minkä kerkesi ja vaikutti niin suuren maailman tähdeltä. En edes muistanut enää että hän oli ollut talossa. Hieman sama reaktio oli kyllä haaremiviikonkin naisten kohdalla. 





2 kommenttia:

  1. B_B G_G, en pidä koko sarjaa juuri minään. :D

    VastaaPoista
  2. Hieman menny kiinnostus mut pakko kattoo kun kaveri siel :D tämän jälkeen heihei BB for life :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3