torstai 22. joulukuuta 2011

Päivän asua 22/12/11

Kävin eilen kurkkailemassa Sellon Ginassa josko siellä olisi noita Union Jack-neuleita sovitettavaksi mutta eipä ollut :( Eksyin kuitenkin housuosastolle ja mukaani tarttuikin yhdet mustat pillifarkut. Farkut olivat huikeat 2 kokoa normaalia kokoani pienemmät, joten todella toivon etteivät nämä lössähdä heti ensimmäisen käytön jälkeen kuten Ginan farkut yleensä. Inhoan sitä tunnetta kun farkut on pesun jälkeen juuri sopivat, mutta 5 minuutin hengailun jälkeen roikkuvat ja ovat aivan liian löysät.


Ostin myös tuon vaaleanpunaisen peruspaidan Ginasta, pesukoneemme kun on värjännyt kaikki paidat jotenkin harmaansävyiseksi (ainakin mun mielestä). Olen myös onnistunut tökkimään paidat täyteen reikiä terävillä kynsilläni :)

Olen myös joululoman aikana muuntautunut täysin blondiksi, mutta koska hiukseni olivat vielä aamun jälkeen niin sekaiset, en huolinut niitä kuvaan tällä kertaa :)


Suurimmaksi osaksihan tämän päivän asu koostuu raikkaista tummansinistä housuista, vaalean sinisestä t-paidasta sekä tumman sinisestä aivan liian isosta takista. Kyllä, töihin ollaan taas menossa ja tästä tulee niin kivaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3