keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Hälsningar från Sverige!

Nyt on sitten kotiuduttu huippukivalta reissulta! Oltiin siis päivä Tukholmassa-risteilyllä ja oivoi kun tahtoo jo heti takaisin Ruotsiin. Kaikenlaista kivaa tuli taas tehtyä ja aika loppui kesken kuten aina :/

Hanko Sushi @ Kluuvi
Tällä kertaa jouduttiin matkailemaan ihan julkisilla laivalle, mentiin siis junalla Helsinkiin ja käytiin testaamassa ihan oikeaa Sushiravintolaa ennen matkan alkua. Käytiin samalla kurkkailemassa uutta Kluuvia ja siellä olikin kaikkea uutta ja jännää. Löydettiin sieltä & Scottin liike jota en itse tiennyt Suomessa edes olevan. Näytti siellä myös olevan Jump in:in liike. Ehkäpä paremmalla ajalla käyn sitten katselemassa lisää Kluuvin liikkeitä sisältäkin päin. 


Risteilylle oltiin otettu A-luokan hytti, tykkään tuosta merinäköalasta mutta eihän siellä näin talvella hirveästi  mitään nähnyt :D Ehkä ensi kerralla toteutetaan sitten toisen osapuolen toive ja otetaan Promenade-hytti :) Näkyi muuten Verkkokaupan pihalla olevat valonheittimet kivasti myös tänne satamaan ja merelle asti :D


Päätettiin tehdä myös laivalla jotain todella poikkeavaa ja ei, en puhu nyt kaljottelusta vaan siitä että mentiin Old Port Pubiin kattelemaan Jokerit-HIFK- matsia :D Kumpaakaan jengiä ei kannateta mutta ei tuolla laivalla ollut oikein muuta tekemistä kuin hengata tuolla. Päätettiin että mennää vasta matsin jälkeen syömään. Haettiin myös tietysti pakolliset nuuskat heti ja saatiin taas mun iloksi uusi risteilylahjakortti että päästään taas keväällä Tukholmaan, jee :) 


Ensimmäinen yö vietettiin baarissa vaikka oltiin muka päätetty ettei juoda laivalla, jep hienosti taas meni. Laivalla oli ohjelmassa Jukka K. nimisen drag-artistin esitys ja ensimmäisen illan esitys olikin hauska verrattuna toisen illan performanssiin. Harmi etten ekasta tajunnut ottaa videoita saatika edes kuvia. 


Suunnattiin tiistaiaamuna kohti Tunnelbanaa ja Tukholman keskustaa mutta matka tyssäsikin heti Karlaplanin metroasemalle kun joku oli ilmeisesti päättänyt hypätä metron eteen :) Ei ollut kyllä meidän asemalla sattunut mutta t-banat ei sitten liikkuneet keskustaan päin. Pieni seikkailu bussilla oli kyllä ihan kiva lisä reissuun niin tuli nähtyä vähän muutakin ulkomaailmaa kuin keskustaa. 

Sture Gallerian Stureplanilla

Malene Birger


Joulukuusi NK-tavaratalon katossa

Jouluteema oli kyllä hyvin vahvasti Tukholmassa esillä ja se mitä ehdin Suomessa ikkunoita vilkuilemaan, oli kyllä Ruotsissa kaikki taas hienompaa. Kaikki näyteikkunat olivat täynnä toinen toistaan hienompia jouluviritelmiä ja koristuksia. Pääsin myös ostamaan itselleni joululahjan Ruotsista ja voin sitten aattona yllättyä kovin mitä Samin paketista minulle paljastuukaan :D Jotain sellaista se kyllä on mitä olen toivonut kauan ja en tiedä miten maltan odottaa jouluun asti! Ja asioin myös tottakai ruotsiksi ja hyvin meni!


Yllättävää kyllä, en ostellut liiemmin mitään. Johtui kyllä siitä että esim Zarassa ja Mangossa kaikki kiva oli niin älyttömän kallista että päätin suosiolla jättää väliin. Löysin kuitenkin yhden kivan kauluspaidan yllättäen Hennesistä ja yhdet nappikorvikset Ur&Penniltä :) 

Sellainen Ruotsin reissu tosiaan tällä kertaa, tänään mennäänkin sitten salille hankkiutumaan eroon taas noista Buffetissa syödyistä safkoista :D Laivalla kun oli joulumenu, ei kyllä ollut sinänsä mitenkään erikoinen mutta syötyä tuli kuitenkin hyvin koko matkan ajan :)

2 kommenttia:

  1. oi alkoi tehdä mieli itekkin ruotsiin! iellä on niin kiva käydä shopailemassa kun ei tarvitse kahlata samoja tylsiä katuja kun täällä suomessa. nättejä kuvia olet ottanut:)

    VastaaPoista
  2. Oi kiitos :) Joo tuonne tahdon itsekkin takaisin ja HETI! Tukholmassa on tosiaan paljon vaihtoehtoisia kauppoja Suomeen verrattuna mutta myöskin paljon tuttua, kuitenkin tuolta löytyy paljon uutta mitä Suomessa ei vielä ole :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3