perjantai 16. joulukuuta 2011

Nelly-shoppailua alekoodilla :)

Eksyin tuossa aikani kuluksi Nellyn nettikauppaan, kun sain sen 10€ alekoodinkin kyseiseen nettikauppaan. Koodihan on siis NELLYXMAS jos joku haluaa saman tarjouksen yli 50€ ostoksista hyödyntää :) Nellyllä on nyt muuten myös ilmainen toimitus 23.12 asti.

Selailin ylläriylläri taas juhlamekko-osiota ja pakettiin eksyikin 2 mekkoa. Merkki oli minulle täysin uusi, Ax Paris. Mekot olivat edullisia ja juurikin omaa silmääni miellyttäviä. Muitakin kivoja olisi ollut mutta omaa kokoani ei tietenkään (onneksi) ollut jäljellä.

 Nämä kaksi siis päädyin tilaamaan :) Oikeanpuoleisen harkitsin ensin tilaavani tumman sinisenä, mutta kokoahan ei tosiaankaan ollut. Näille kahdelle mekolle tuli yhteishintaa siis n. 48€ alennuksen jälkeen. Kohtuullista eikö vain :)Näitä mekkoja siis myös harkitsin, mutta jäänevät haaveiksi tällä erää. Musta vasemmanpuoleinen mekko ei muuten ollut Ax Paris-merkkinen vaan jonkun toisen merkin ja hintaa mekolla taisi olla hitusen alle 200€. Ihan siis senkin puolesta jääköön mekko hankkimatta, en kuitenkaan pääse juhlamekkoja niin usein käyttämään.

Tänään onkin tiedossa sitten rentoiluilta ystävien kanssa Mumblessa sekä pelipalvelimen puolella :D Sain iltapäivällä korjattua vuoden viimeisen koulutyöni ja palautin sen hyvillä mielin. Sain myös sähköpostia meidän enkunkielisen kurssimme vetäjältä, ja aiemmista tiedosta korjattuna pääsen myös tämän opintojakson läpi jee! Eli kaikki koulun osalta siis huippuhyvässä mallissa ensimmäisen lukukauden jälkeen :) Onneksi lomalla tuo työpaikka kuitenkin tasoittaa kivasti arkea ettei tämä oikea elämäntyyli pääse vallan muuttumaan laiskotteluksi :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3