perjantai 1. kesäkuuta 2012

Päivän vaatetusta parilla eurolla

Tänään päälläni oli Valtterilta ostamani t-paita joka maksoi huiman euron. Olin ystävälläni nähnyt joskus samanlaisen paidan ja nyt sain hirmuisella tuurilla samanlaisen! Paitaa sovitin myös tänään ensimmäistä kertaa ja se oli onneksi täysin sopiva sekä tarpeeksi pitkä, jotta sitä pystyi käyttää legginsien kanssa.
Ja koska hovikuvaajani Mallu oli vapailla tänään, joudumme tyytymään huonoihin peilikuviin, sillä en ole löytänyt iPhonesta itselaukaisinta.

6 kommenttia:

 1. Olen nykyään ostanut vaatteeni kirpparilta. Hyvällä tuurilla löytää laadukkaita vaatteita. Itse olen löytänyt DvF, Filippa K, Tiger of Swedenin vaatteita :)

  Hyvää kesää! :)

  xx

  VastaaPoista
 2. Kirpparilta näemmä kannattaakin etsiä. Ei kannata maksaa hyvästä täyttä hintaa. Ja oi, olet selkeästi tehnyt upeita löytöjä, millä kirppareilla mahdat käydä? :) Ja hyvää kesää sinnekin!

  VastaaPoista
 3. Moi Cami! :) Juu, elikkäs olen useimmiten käynyt Valtterissa, vaikken hirveästi pidä siitä että siel on satoja ihmisiä, jotka tönivät toisiaan, mutta sieltä olen löytänyt laadukkaita vaatteeita edulliseen hintaa. Myös UFF ja Kaivurin kanuuna ovat paikkoja, joissa olen käynyt. Niissä olen löytänyt mm. ihania oversize neuleita ja Part Twon kauluspaitoja. :)


  xx

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3