torstai 14. kesäkuuta 2012

Lomailua ja hieman shoppailua

Loma lähenee uhkaavasti loppuaan ja huomenna häämöttää edessä Viron reissu! Eilinen päivä kuitenkin kului parvekkeella aurinkoa ottaen ja puhelimessa juoruten. Ihanaa että edes jossain vaiheessa loma alkoi tuntua kesälomalta. Tällekin päivälle on luvattu sen verran mukavaa ilmaa, että kai se on rannalle suunnattava. En kyllä muuten olisi herännyt vapaaehtoisesti näin aikaisin kun ensi viikolla joka päivä joutuu kuitenkin heräämään ennen viittä aamulla.


Lueskelen tällä hetkellä uusinta Twilightia aurinkolukemisena uudelleen, sillä halusin vertailla sitä elokuvaan. Aika paljon oleellistakin on mielestäni jätetty pois itse elokuvasta ja nyt ollaan vasta ensimmäisen osan sisällössä.

Eilen kävin shoppailemassa uuden kaverini Minean kanssa, jonka olen tavannut blogin kautta. Hän oli jo tovin ehtinyt Sellossa pyöriä ennenkuin liityin seuraan. Mihinkään kovin kummoiseen shoppailuun ei itselläni ollut varaa, mutta tulipa löydettyä kaikkea mukavaa edullisesti. Löysin vihdoin myös itselleni ne ballerinat, joita olen etsinyt hyvän tovin.


Nyt minäkin olen löytänyt vihdoin jotain pitsistä, jotta pääsen mukaan tähän pitsivaatehypetyksene. Kyseessä siis Gina Tricotin löysä pitsinen t-paita, jonka laitan päälleni kyseisen H&M vyön kanssa tänään, joten siksi tälläinen kuva. Hintaa paidalla oli 14,95 sekä vyöllä 12,95.


Nämä pienillä kiilakoroilliset ballerinat löysin Indiskasta aivan sattumalta. Pohdin kyllä pitkään näyttivätkö jalkani näissä valtamerialuksilta, mutta eihän koko 36 voi olla liian suuri eihän? Hintaa näillä oli 19,95€.


Tämän huivi-ketjuhärpäkkeen löysin H&M alesta hintaan 3€ ja tämä tulee koristamaan kirpparilta ostamaani laukkua.


Tämä basilikaruukku onkin jo aikaisemmin tällä viikolla ostettu, mutta en ole saanut aikaiseksi kirjoittaa mitään mistään. Ruukku siis Prismasta hintaan 4,95€.

Nyt kuitenkin valmistautumaan rannalle lähtöön, sillä kyyti saapuu jo piakkoin. Kivaa päivää kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3