lauantai 9. kesäkuuta 2012

Huippupesistä Helsingissä

Oltiin eilen siis Sonera Stadionilla katsomassa huippupesistä eli miesten superia Sotkamon Jymy vastaan Kouvolan pallonlyöjät. Odotin pelistä voittoa, mutta toisin kävi. Koplahan huitelee sarjassa melkolailla viimeisesnä kun Jymy on taas tutusti sarjassa toisena edellään ainoastaan Vimpelin Veto.


Onneksi stadionilta löytyi myös "kotijoukkue" Jymyn fanipiste, josta sain vihdoin kauan kaipaamani Jymy-pipon. Olen noita nettikaupassa jo hetken katsellut ja nyt oli pakko tarttua tilaisuuteen. Paikalta sai myös kainuulaisia herkkuja, kuten kyyttölettuja ja savumuikkuja!Yleisöä pelissä oli mielestäni yllättävän paljon eli 3200. Kyseessä oli Jymyhyvän hyväntekeväisyysottelua ja jokaisesta pääsylipusta luovutettiin 2€ hyväntekeväisyyteen. Suurin osa tuntui olevan Jymyfaneja vaikka Sotkamo sijaitseekin paljon kauempana kuin Kouvola.Pahoittelen alemman kuvan surkeaa laatua, mutta jouduin kuvaamaan tämän niin valtavalla zoomilla että sain ikuistettua tuon mahtavan edistyksekkään tulostaulun. Kouvola siis yllätti kaikki ja vei ottelun 1-2 supervuorossa. Kotiin Jymylle siis viemisiksi vain 1 piste ja Vimpelille näin hieman lisää etumatkaa, vaikka nyt tasapisteissä ovatkin.

Pelin jälkeen käytiin vielä sulattelemassa tappiota Storyvillen terasilla, joka olikin aika mukava paikka kylmyydestä huolimatta. Paikalla oli livebändi, joka soitti sellaista musiikkia mitä en itse ole ikinä edes kuullut, mutta kummini tunnistivat kaikki biisit.Nyt kuitenkin palautumaan Sellon shoppailureissusta koti-illan pariin, adios!

8 kommenttia:

 1. Kiva blogi ja oot tosi nätti! :)

  http://saraslifee.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. ooi säki harrastat pesistä! :) ite harrastan kans :) eeei sojy !! :D ite katoin ton pelin teeveestä, olin kans melko varma sotkamon voitosta, mutta kopla yllätti :-D hih, mut hieno blogi sulla :) liityn lukijaksi!! :)

  http://maybealittlebitnailpolish.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Sara: Kiitos paljon! :)

  Elli: Joo en ois ikinä uskonu et kopla voittais, olin aika pettyny! :D

  VastaaPoista
 4. Kivoja kuvia (:

  http://puumaa-ma-metsastan.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Ootpa kaunis, ja veikeän pipon oot tosiaan löytäny d:

  fuck-growing-up.blogspot.com

  VastaaPoista
 6. Moikka, olit jättänyt mulle kommenttia :) ps3 ja erityisesti codi on mulle suuri rakkaus, mutta se ei kyllä näy mun blogissa mitenkään :D

  VastaaPoista
 7. Carita: Höh, just olisin halunnut löytää blogin jossa aiheesta puhutaan :(

  VastaaPoista
 8. oot todella kaunis ja muutenki tää blogi on huipppu hyvä,liityin lukijaks, liity säki mun (: ?

  http://lindanunelmaelama.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3