tiistai 21. toukokuuta 2013

Kuluttava työpäivä

Tänä aamuna herätyskello herätti minut klo 5:10 tulevaan työvuoroon. Ihme ja kumma sainkin nukuttua yllättävän paljon (huikeat about 5 tuntia) ja olin ehkä hieman pirteämpi kuin yleensä. Useasti pitkän aamuvuorottoman jakson jälkeen stressaan jo jopa viikon etukäteen tulevaa herätystä ja mietin paniikissa jaksamistani töissä. Aina pääsee kuitenkin unohtumaan se asia, että on siitä ennenkin selvitty jopa nukkumatta yöllä ollenkaan tai paljon vähemmän kuin 5 tuntia. Nyt kuitenkaan ongelmia ei ollut ja töissä olikin melkein jopa kivaa ;D

Töissä minulla oli myös kokeilumielessä sykemittari mukana ja 8 tuntia työntekoa kaupassa pääsääntöisesti seisomatyössä kuluttaa ihan tajuttoman määrän. Veikkaukseni oli 600 kalorin paikkeilla, mutta kalorit paukkuivat tähän lukemaan jo työpäivän ollessa alle puolessa välissä. Kun sammutin sykemittarin ajassa 8h ja 15 sekuntia, lukema näytti 1535 kaloria. Noh kaipa 8 tunnin kävelylenkki kuluttaa tuon verran.


Töissä ateriani olivat myös terveellisiä sillä ollaan nyt päätetty tarttua itseämme niskasta kiinni ja koittaa pudottaa painoa hieman. Tänään oli viimeinen päivä jolloin sai hiilareita napostella, mutta rahkan ja mehukeiton litkimiseen nekin tuhlasin. Kokeilin tänään myös töissä uutta Valion pehmeää raejuustoa rohkeana, sillä en voi sietää raejuustoa sen terveellisyydestä huolimatta. Niinhän siinä kuitenkin kävi että lusikoin koko purkin kerralla menemään ja söin myös pelkkää raejuustoa ilman että koitin piilottaa sen maun johonkin! Tämän täytyy siis olla hyvää, suosittelen! Hintakaan ei muuten ollut paha, maksoi vain 1,29€ purkki ja kalliimpia (ja huonompia) vaihtoehtoja ainakin s-marketeista löytyy. Kokeilin myös uutena uutta salaattisekoitusta jota oli ilmestynyt meidän hevi-hyllyyn, nimittäin Lempi-salaattiannosta. Olen täysin kyllästynyt Rainbown salaattisekoituksiin ja tässä olikin kaikki kohdallaan, sillä sekoituksesta löytyy jää- ja friseesalaattia, viinisuolaheinää sekä rucolaa. Kokokin oli hyvä, sillä pussissa oli kokonaiset 80g. Ei siis liikaa eikä liian vähän.


Päivällä höpöttelin puhelimessa kaverini Bettinan kanssa ja päätin samalla napsaista (huonon) asukuvan päivän vaatetuksesta. Olen ylpeä itsestäni, että sain työmatkalle puettua näinkin edustavat vaatteet. No okei, oikeastihan kävin myös salilla heittämässä käsitreenin, jonne myös marssin näissä tamineissa. Huomaa kyllä kuvan rajauksesta, että salilta ollaan tulossa kun tulipunaisen hikiset kasvot on rajattu pois ja sykemittarikin on jäänyt vielä ranteeseen. Puhelimen handsfree myös roikkuu edustavasti, mutta hei, se on sentään pinkki :) Handsfreestä tulikin mieleeni, että tänään olin saanut taas uuden yhteistyötarjouksen sähköpostiini, johon ajattelin tarttua. Toivottavasti sieltä on luvassa jotain mukavaa nimenomaan teille lukijoille!


Ja tässä vielä parempaa kuvaa popoista, jotka olivat asussa pääosassa! Mainittakoon kengistä se että näillä on aivan loistavaa tehdä kaapelointia mm. Hartwall Areenan katolla :D Tämä neiti siis vetäisi nämä kengät purkupäivälle jalkaan, josta päkiät kiittivät vielä muutaman päivän myöhemmin kisojen jälkeen.

Nyt kuitenkin höpöttely saa jäädä tähän, sillä kävin äsken jo kokeilemassa miten ihanan pehmeä se meidän sänky onkaan eli kyllä, nukkumatti taitaa kutsua pian!

2 kommenttia:

  1. Tosi hienot nuo kengät! Mä en oo vielä löytänyt yksiäkään kiilakorkolenkkareita jotka olis miellyttänyt mun silmää, mutta nuo on kivat. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsellänikin oli vaikeuksia löytää ne täydelliset, mutta näiden kanssa kun uskalsin astua vähän mukavuusalueen ulkopuolelle niin olen ollut enemmän kuin tyytyväinen ! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi <3