maanantai 13. toukokuuta 2013

MM2013: Ranska-Itävalta

Käytiin 5.5 sunnuntaina hyödyntämässä vapareiden saamat 2 lippua ottelussa Ranska-Itävalta. Pelistä en odottanut kovinkaan kummoista spektaakkelia, mutta paikkamme sattuivat olemaan Itävallan maalin takana ja onneksi Ranska sinne monta maalia tekikin. Eihän se aivan huippukiekkoa ollut, mutta kivahan se on MM-tason kiekkoa katsoa. Ei voi kyllä sanoa samaa eilisestä USA-Saksa-pelistä, jossa myöskin olin. Se olikin jotain aivan kamalaa katsottavaa.

Itävallan joukkue ennen peliä
Ranskahan sen ottelun vei loppujen lopuksi aika helposti. Ei pystynyt Itävallan NHL-tähti Thomas Vanek peittoamaan ranskalaisia yksin. Tänään illalla menemme taas vaihteeksi katsomaan Itävallan ottelua, joka onkin jo kolmas, nimittäin Venäjä-Itävalta. Sinnekin sain liput kiitokseksi vaparina toimimisesta. Pelejä on tullut nähtyä livenä tähän mennessä enemmän kuin viime vuonna ja vielä torstaina olisi edessä pudotuspelit, jolloin olen onneksi töissä ja saan todennäköisesti päivystää tutussa paikassamme, josta kovin valitettavasti näkee pelit :)

2 kommenttia:

  1. Leikitään et mä ymmärsin jotain jääkiekost. Mut pupu oli kauniita! Ei ihmekkää et ranska viihty paljon siel itävallan puolel ;) <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3